GAMING: ‘Mortal Kombat 11’ is officieel aangekondigd voor komend voorjaar

Mortal Kombat 11

GAMING: ‘Mortal Kombat 11’ is officieel aangekondigd voor komend voorjaar

Mortal Kombat 11 heeft officieel een release date gekregen. Ga jij de legendarische game kopen voor PlayStation 4, xBox of PC?

Het is officieel, Mortal Kombat 11 is aangekondigd. Geopenbaard tijdens The Game Awards, toont de officiële trailer ons Scorpion en Raiden, die elkaar op typisch bloederige wijze bevechten. Ga jij de videogame volgend jaar halen?

Het spel heeft een gloednieuwe functie met custom personagevarianten. Producent NetherRealm beschrijft dat het nieuwe systeem je “ongeëvenaarde controle geeft om de vechters aan te passen en je volledig eigen te maken.” Ed Boon, Creative Director van NetherRealm Studios vult aan: “ons Custom Character Variation System opent oneindig veel opties voor gamers om hun favoriete vechters te personaliseren. We kunnen niet wachten tot januari, wanneer we meer van het spel laten zien.”

Er is uiteraard ook een nieuwe grafische engine en een cinematische verhaalmodus. De trailer vertelt verder dat een pre-order je toegang geeft tot personage Shao Kahn en een bèta, met een volledige onthulling op 17 januari. Mortal Kombat 11 zal op 23 april op PC, Xbox en PlayStation 4 worden uitgebracht.

Mortal Kombat 11

Post a Comment

#Volg ons op Instagram