UITGAAN: Cocoon’s techno-godfather Sven Väth komt deze week naar de Marktkantine, Amsterdam

Sven Väth De Marktkantine 14 december 2018

UITGAAN: Cocoon’s techno-godfather Sven Väth komt deze week naar de Marktkantine, Amsterdam

Hét technofeestje dat je deze week moet bezoeken, is Sven Väth bij de Marktkantine in Amsterdam. Ben jij komende vrijdag 14 december van de partij?

Sven Väth De Marktkantine 14 december 2018

Deze maand staan er zat mooie feestjes op de planning, veelal in het kader van Kerstmis en Oud & Nieuw. Aankomende vrijdag staat echter één van de fijnste feestjes op het programma in Amsterdam. Heeft niks met de feestdagen te maken, maar dan moet je wel dol zijn op techno.

Hij draait al bijna 40 jaar mee en wordt gezien als de godfather van het legendarische Cocoon op Ibiza. We hebben het natuurlijk over Sven Väth, de technolegende die overal ter wereld heeft gedraaid bij de meest aansprekende locaties. En aankomende vrijdag is de Amsterdamse Marktkantine aan de beurt.

Sven Väth @ De Marktkantine

De technoveteraan zal op vrijdag 14 december de hele nacht draaien, ondersteund door Maurizio Schmitz. De avond maakt onderdeel uit van The Sound of the 19th Season Tour 2018 en moet een typische clubavond worden kenmerkende stijl van Sven.

Verzamel je beste vrienden en haal snel een ticket. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf € 20 en vind je hier. Als je ze in de pocket hebt, zet jezelf dan direct op aanwezig voor het event en houd de laatste nieuwtjes in de gaten.

▬▬ INFO ▬▬

Datum: 14 december 2018
Tijd: 23.00 – 05.00
Locatie: De Marktkantine, Amsterdam
Leeftijd: 21+

Win 3x tickets voor Sven Väth @ De Marktkantine

Win drie gratis kaarten voor aankomende vrijdag en neem twee vrienden mee naar De Marktkantine!

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘SVEN’ en wie weet ontvang jij deze week de gratis tickets voor dit mooie technofeestje!

Succes!

Meedoen kan tot 12 december en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram