TRAILER: ‘Avengers Endgame’ Trailer verpulvert records en je checkt de video hier

Avengers: Endgame trailer

TRAILER: ‘Avengers Endgame’ Trailer verpulvert records en je checkt de video hier

De nieuwe Avengers Endgame trailer heeft met 289 miljoen views in de eerste 24 uur alle records gebroken. Heb jij de preview van Avengers 4 al gezien?

Vlak voor het weekend ging de allereerste trailer van het langverwachte Avengers 4 in première. De previewclip van de film, die officieel Avengers Endgame heet, heeft inmiddels diverse records verbroken. Het is nu officieel de best bekeken trailer binnen 24 uur ooit.

Endgame is de aankomende en laatste aflevering in de populaire Marvel-saga rondom de Avengers. De gloednieuwe trailer, die afgelopen vrijdag uitkwam, heeft inmiddels een nieuw streamingrecord neergezet: 289 miljoen keer views in de eerste 24 uur. De video overtreft Infinity War’s 236 miljoen en de 224,6 miljoen van The Lion King.

Avengers Endgame trailer

Na maanden van geruchten en speculaties was hij vrijdag opeens daar, het debuut van de Avengers Endgame trailer. De clip begint met Tony Stark in de ruimte, terwijl hij een bericht achterlaat aan Pepper Potts. Vervolgens verschijnen Captain America, Thor en Black Widow in beeld, terwijl enkele andere oude bekenden verrassend hun opwachting maken. Endgame is de opvolger van de blockbuster van afgelopen zomer en zal doorgaan met het verhaal net na de tragische gebeurtenissen in Infinity War.

Eerder in november onthulde co-regisseur Anthony Russo met vertrouwen dat de film aan de verwachtingen van de fans zal voldoen. “De beste van alle films tot nu toe, zonder enige twijfel,” zei hij. Avengers Endgame maar liefst drie uur moeten gaan duren.

De aankomende film kan trouwens weleens de laatste keer zijn dat we Chris Evans als Captain America en Chris Hemsworth als Thor zien, aangezien beide contracten tot een einde zijn gekomen.

Vorige week onthulde Marvel overigens ook een nieuwe clip van Captain Marvel. De vrouwelijke superheld zal een cruciale rol hebben hebben in Avengers Endgame en zal worden worden voorgesteld aan fans via een origin film die gepland staat voor begin maart. Avengers Endgame volgt begin mei.

Avengers Endgame trailer

Post a Comment

#Volg ons op Instagram