TRAILER: Nieuwe Netflix misdaaddocuserie ‘The Innocent Man’ gaat dieper in op onterechte veroordelingen voor moord

The Innocent Man netflix docu misdaad

TRAILER: Nieuwe Netflix misdaaddocuserie ‘The Innocent Man’ gaat dieper in op onterechte veroordelingen voor moord

Nieuwe Netflix docuserie The Innocent Man gaat dieper in op onterechte veroordelingen voor moord. Ga jij deze Netflix-serie kijken?

Heb je het tweede seizoen van Making a Murderer al afgerond? Geen zorgen, want Netflix lanceert deze maand haar nieuwe misdaaddocuserie The Innocent Man, waarin moordzaken en onterechte veroordelingen aan bod komen.

Net als Making a Murderer, zal deze nieuwe docuserie dieper ingaan op de problematiek rondom politie die valse bekentenissen bij onschuldige mensen afdwingt. De zesdelige serie, gebaseerd op John Grisham’s boek The Innocent Man: Murder and Injustice in a Small Town, zal een blik werpen op twee mannen, Ron Williamson en Dennis Fritz, die waren veroordeeld voor het mishandelen, verkrachten en vermoorden van een 21-jarige serveerster met de naam Debra Sue Carter in Ada, Oklahoma in 1982.

Met nieuw bewijsmateriaal voor handen, zal de serie interviews tonen met onder andere Grisham, de vrienden en familie van de slachtoffers, inwoners van Ada en journalisten.

Bekijk de trailer bovenaan en luister naar Grisham, die stelt: “Als ik The Innocent Man schreef als een roman (fictief, red.), zouden mensen het waarschijnlijk niet geloven.” De nieuwe misdaaddocuserie is vanaf 14 december te zien op Netflix.

The Innocent Man netflix docu misdaad

Post a Comment

#Volg ons op Instagram