Het Nederlandse horlogemerk Dresselberg valt op door een heerlijke eigenzinnigheid en wij geven een exemplaar weg!

Dresselberg herenhorloges design goedkoop

Het Nederlandse horlogemerk Dresselberg valt op door een heerlijke eigenzinnigheid en wij geven een exemplaar weg!

Maak kennis met de Dresselberg herenhorloges. Dit nieuwe Nederlandse horlogemerk is voor eigenzinnige mensen met uitstraling!

Dresselberg herenhorloges design goedkoop

Wil je anno 2018 opvallen als nieuw horlogemerk, dan dien je van goede huize te komen. Je dient immers onderscheidend te zijn in een markt met talloze merken en designs. Het nieuwe Nederlandse horlogemerk Dressselberg bewijst echter dat niets onmogelijk is en weet met een zekere eigenzinnigheid positief de aandacht te trekken.

Zelf geeft Dresselberg aan dat stijl, kwaliteit en uitstraling bij zijn horloges voorop staan. Dit is op zich niks verrassends en horen we vaker. Het merk van eigen bodem weet echter wel op een heerlijk karakteristieke wijze aan deze drie belangrijke punten invulling te geven. Het resultaat? Eigenzinnige herenhorloges* voor jong en oud, die inderdaad onderscheidend zijn en mooi passen bij de eigenwijze mens. Wij zijn blij verrast!

* tevens dameshorloges, want unisex

Dresselberg herenhorloges

Bij het ontwerpen van de herenhorloges denkt Dresselberg niet in hokjes. Het eigenwijze van de polsaccessoire is geboren uit de gedachte dat iedereen zichzelf mag zijn, los van leeftijd, gender, seksuele voorkeur of etniciteit. De collectie is bedoeld voor mensen die hun eigen keuzes maken, zich durven te ontwikkelen en respect kunnen opbrengen voor de medemens die anders denkt. “Daar profiteert de hele samenleving van”, aldus eigenaar en designer Rik de Lavaletta.

Het idee is volgens de Lavaletta dan ook dat de Dresselberg herenhorloges je persoonlijkheid onderstrepen. In dat kader is een exemplaar uit de collectie niet alleen leuk om zelf te dragen, het is ook een heel tof cadeau om te geven. Een echt compliment!

Unieke horloges

De design herenhorloges van de nieuwkomer zijn op het eerste oog vrij minimalistisch, met een slank design. Als je de dial vervolgens iets nader bekijkt, dan zie je echter een uniek ontwerp.

Het knappe dat Dresselberg heeft weten te realiseren met de universele designs, is dat de horloges zich aanpassen aan de drager. Dit houdt niet in dat de kleur of het formaat letterlijk verandert per persoon, maar betekent in feite dat het design zo slim is ingericht, dat de uitstraling elke keer anders kan uitpakken. Een gouden horloge kan bijvoorbeeld heel stoer staan bij een wat robuuste vent met sneakers en een spijkerjack, terwijl hetzelfde uurwerk bij een elegant geklede heer juist heel erg classy staat.

Dresselberg herenhorloges design goedkoop

Dresselberg doneert deel opbrengst aan goede doelen

Met de unieke ontwerpen – gericht op stijl, kwaliteit en uitstraling – wil het Nederlandse horlogemerk naar eigen zeggen schoonheid creëren voor de wereld om ons heen. Dit klinkt misschien wat dromerig en ambitieus, maar het team achter het label blijkt enorm serieus te zijn.

De horloges van het merk moeten de wereld oprecht een beetje mooier maken. En dan niet alleen esthetisch. Een deel van de winst die wordt gemaakt, doneert Dresselberg namelijk aan lokale goede doelen. Het feit dat wij hier als klant over mogen meebeslissen maakt het extra fraai.

Relatief goedkope herenhorloges

Voor horloges die zijn gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrijstaal en bestand zijn tegen spatwater en regen, hebben de Dresselberg klokjes absoluut een aantrekkelijk prijskaartje. Tel hier de unieke designs – we willen immers ook iets bijzonders om de pols – en de insteek met goede doelen bij op, en we hebben stiekem een absolute must have voor op de verlanglijstjes.

De relatief goedkope herenhorloges zijn al verkrijgbaar vanaf € 89, met gratis verzenden vanaf € 50. Elk horloge wordt verpakt in een stijlvol houten doosje, dus dat is ideaal met oog op de naderende kerst of andere cadeaugelegenheden.

Tot slot is het goed om te weten dat elk ontwerp wereldwijd wordt uitgebracht in slechts 1.000 exemplaren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de onderscheidende factor wegvalt. Wil je het unieke karakter van jouw horloge toch nog een eigen draai geven, check dan ook eens de losse horlogebandjes. Je kunt deze gemakkelijk verwisselen.

Win een Dresselberg horloge!

Win deze maand een exemplaar uit de collectie Dresselberg herenhorloges en ga met een heel fraai klokje het nieuwe jaar in!

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘UNIEK’ en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar van een uniek design horloge van dit hele toffe, Nederlandse merk.

Succes!

Meedoen kan tot 17 december en de winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram