Jouw iPad 2018 – misschien wel de tablet van het jaar – verdient een mooie iPad-hoes

ipad pro 11 inch

Jouw iPad 2018 – misschien wel de tablet van het jaar – verdient een mooie iPad-hoes

Gebruikers van de iPad 2018 roemen de tablet. Heb jij het instapmodel van Apple ook? Dan verdien je een mooie iPad hoes! 

ipad 2018 hoes

De iPad 2018 was begin dit jaar Apple’s goedkoopste tablet. Het gaat in principe om een goedkoper instapmodel naast het duurdere topmodel, de iPad Pro. Risicovol, want het werd direct een serieus alternatief voor de Pro. Met zijn behoorlijke technische eigenschappen, aantrekkelijke prijskaartje is deze tablet daarom dit jaar misschien wel de beste. 

De tablet is inmiddels een veel geziene en gebruikte gadget. Of hij nu voor zakelijke of recreatieve doeleinden dient te worden ingezet, ieder jaar weer schaffen talloze mensen voor het eerst een tablet aan of vervangen zij hun oude model.

iPad 2018 laagdrempelig, maar goed

Door de vele keuzen in tablethoezen, zie je soms aan de buitenkant niet wat voor tablet iemand gebruikt. Veel mensen kiezen echter voor een iPad van Apple, zoals de populaire iPad 2018. Alhoewel deze qua uiterlijk niet veel verschilt van de andere iPads, zit het noemenswaardige verschil natuurlijk in de inhoud en de prijs (vanaf 359 euro). Ofwel de technische bagage en wat die waard is.

ipad hoes 2018

Als je verschil in uiterlijk wil, dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld een mooie, luxe lederen iPad hoes die geschikt is voor jouw Apple tablet. Dat is sowieso een aanrader, want hij oogt niet alleen fraai, maar beschermt ook jouw gadget. Is trouwens ook een leuk cadeau voor de feestdagen, voor jezelf of voor een ander.

Apple lanceerde iPad Pro aan met Liquid Retina Display en Face ID

De succesvolle en goedkopere iPad 2018 zal voorlopig nog groeien qua populariteit, maar dat betekent niet dat Apple stilzit. Ondertussen heeft het Amerikaanse merk een nieuwe iPad Pro gelanceerd, voorzien van een serie innovatieve kenmerken.

Apple heeft geheel nieuwe “all-screen” iPad Pro in 11- en 12.9-inch-modellen geïntroduceerd. De bezelloze Liquid Retina-display iPad heeft hetzelfde pixelmasker als de iPhone XR en zal Face ID gebruiken om te ontgrendelen, waardoor de Home-knop helemaal wegvalt.

ipad pro 11 inch

Het apparaat wordt aangedreven door een nieuwe A12X Bionic-chip, een 8-core CPU en een 7-core GPU die twee keer zo krachtig is als die van de vorige generatie iPad Pro-tablets. De batterij gaat de hele dag mee en biedt oplaadpunten voor het opladen van iPhones, USB-C-connectiviteit en maximaal 1 TB aan ruimte.

Je hebt momenteel de keuze uit vier verschillende opslagcapaciteiten: 64GB, 256GB, 512GB en 1TB. Het 11-inch model is verkrijgbaar vanaf 899 euro, voor de 12,9-inch versie betaal je minstens 1119 euro.

Apple Pencil

De nieuwe Apple Pencil van de iPad Pro bevestig zich overigens magnetisch aan de bovenkant van het apparaat voor snel opladen, terwijl hij zowel oude als nieuwe functionele gebaren toevoegt. Ten slotte produceerde Apple een nieuw Smart Keyboard Folio met twee verschillende kijkhoeken; een voor op je schoot en de andere voor desktop.

ipad active stylus penAlternatief Apple Pencil

Een goed alternatief voor de Apple Pencil is de iPad Active Stylus Pen. De Apple Pencil kost € 135,-, terwijl deze iPad Active Stylus Pen van iPadspullekes.nl maar € 39,95 kost. Door het grote verschil van bijna € 100,- kiezen veel consumenten voor deze iPad Active Stylus pen van iPadspullekes.nl.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram