De Pulsar Accelerator Solar Chronograaf is voor de ambitieuze go-getter

De Pulsar Accelerator Solar Chronograaf is voor de ambitieuze go-getter

Het Pulsar Accelerator Chronograaf Solar PZ5031X1 horloge is voor de echter go-getters onder ons. Het herenhorloge is luxer, sportiever en flitsender dan ooit tevoren.

Pulsar Accelerator Chronograaf Solar PZ5031X1

Met de nieuwste Solar Accelerator Chronograaf heeft Pulsar onlangs iets bijzonder fraais uit de hoge hoed getoverd. Dit innovatieve stalen herenhorloge komt in namelijk een bijzonder snelle uitvoering, en is voor de sportieve, doelgerichte man. Work hard, play hard!

Als je denkt dat je dit hele toffe Pulsar-horloge al eerder hebt gezien, dan zou dat goed kunnen. Pulsar sponsort namelijk het M-Sport Ford World Rally Team en dat betekent dat het klokje regelmatig te zien is rondom rallywedstrijden. Het zilverkleurige horloge is speciaal gebouwd voor de ambitieuze mannen onder ons die sportiviteit, kwaliteit en stijl waarderen. Guys die met iets bezig zijn in het leven.

Deze drie belangrijke punten komen prominent naar voren in het schitterende ontwerp. Het Pulsar horloge oogt om te beginnen zeer luxe en stoer met de edelstalen horlogekast en -band. Tel hier de zwarte wijzerplaat met blauwe, witte en zilverkleurige accenten bij op, en je hebt een horloge dat geschikt is voor ieder moment van de dag. Kun je trouwens best letterlijk nemen, want ook tijdens bijvoorbeeld het sporten of reizen is de Accelerator Solar jouw beste vriend.

De Accelerator-horlogelijn is namelijk primair ontworpen voor extreem zware sporten, zoals het M-SPORT Rally racen. Betrouwbaarheid is onder die zware omstandigheden natuurlijk essentieel en de Pulsar Accelerator Solar is dankzij unieke eigenschappen even betrouwbaar, als dat hij stijlvol is. Hoe dat zit? Leggen we je natuurlijk graag even uit.

Pulsar Accelerator Chronograaf Solar PZ5031X1 herenhorloge is betrouwbaarder dankzij onafhankelijke stroomvoorziening

Dat de luxe ogende Pulsar zeer goed staat bij de man met goals zie je snel. Of je nu driedelig pak, een luxe lederen jas of een snelle gymoutfit draagt, het horloge schittert mee. Het zilverkleurig uiterlijk, de uitgebreide functies en het strakke design maken het klokje bij uitstek geschikt om te dragen gedurende het zweten in de gym, maar absoluut ook perfect tijdens de zakelijke uren.

Echter, wat maakt dit 138 gram wegende horloge nu zo speciaal, dat hij in vrijwel elke situatie betrouwbaarder is dan menig ander? Deze belangrijke en onderscheidende eigenschap zit hem in het feit dat de Pulsar Accelerator Chronograaf Solar minuscule zonnecellen onder de wijzerplaat heeft.

Pulsar Accelerator Chronograaf Solar PZ5031X1Deze zonnecellen zorgen ervoor dat het horloge beschikt over een onafhankelijke en milieuvriendelijke stroomvoorziening, en dat zorgt er weer voor dat je horloge dus altijd loopt. Met het Solar-uurwerk kom je dus nooit zonder de tijd te zitten, waardoor het dus volkomen logisch is dat tijdens het rally racen wordt gekozen voor de Pulsar Solar.

Om het af te maken beschikt het horloge trouwens over hardlex mineraal glas, een chronograaf functie, een datum aanduiding en een tachymeter. Oh, en mocht je in aanraking komen met water dan is hij 10 ATM waterdicht, en als het donker wordt dan lichten de wijzers op.

Pulsar Accelerator met Solar-uurwerk nu verkrijgbaar

De PZ5031X1 van Pulsar is nu verkrijgbaar. Heb jij genoeg gelezen en weet jij zeker dat dit luxe horloge helemaal aansluit bij jouw sportieve en ambitieuze go-getter lifestyle, dan vind je het nu bij geselecteerde horlogedealers en in de Pulsar webshop. Met zijn aantrekkelijke prijskaartje van €195,00 is de Pulsar Accelerator Chronograaf Solar ook het ideale cadeau voor de feestdagen.

Pulsar Accelerator Chronograaf Solar PZ5031X1

Pulsar Accelerator Chronograaf Solar PZ5031X1

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram