Ginliefhebbers worden dit jaar verwend met Hendrick’s Gin ‘Garden of Unusual Wonders’

Garden of Unusual Wonders giftpack van Hendrick's Gin

Ginliefhebbers worden dit jaar verwend met Hendrick’s Gin ‘Garden of Unusual Wonders’

De Garden of Unusual Wonders giftpack van Hendrick’s Gin is de komende feestdagen het ultieme cadeau voor de liefhebber van gin. Wie doe jij ‘m cadeau?

Garden of Unusual Wonders giftpack van Hendrick's Gin

Als we richting het einde van het jaar gaan, dan weten de ginliefhebbers onder ons al hoe laat het is. ‘s Werelds wonderbaarlijkste gin presenteert dan namelijk, zo vlak voor de feestdagen, een minstens zo buitengewone cadeauverpakking. Dit jaar kunnen we genieten van de Hendrick’s Gin ‘Garden of Unusual Wonders’ giftpack.

Waar we vorig jaar werden verrast door de ‘Secret Order’ giftpack, daar geeft Hendrick’s Gin haar meest geliefde groente – de komkommer – ditmaal een podium met de ‘Garden of Unusual Wonders’ giftpack.

Garden of Unusual Wonders giftpack van Hendrick’s Gin

De doorsnee gindrinker drinkt zijn gincocktail misschien uit een glas, maar de echte ginfanaat drinkt naar Hendrick’s voorbeeld: gin uit porselein.

De Garden of Unusual Wonders giftpack bestaat dan ook niet alleen uit een 70cl fles Hendrick’s Gin, maar bevat ook een wonderschone porseleinen kop en schotel. Dit servies komt overigens in drie verschillende designs, zodat ginliefhebbers een set bij elkaar kunnen verzamelen. Zet de giftpack dus gerust meer dan één keer op het verlanglijstje voor bijvoorbeeld kerst.

Het bijgeleverde geheime menu van gincocktails helpt vervolgens iedereen de kennis der komkommers machtig te worden. Want mooie ginfeestjes vragen om Hendrick’s Gin & Tonic met een komkommer garnering.

Ontdek gelijk ook de andere curieuze cocktails, zoals de Cucumber Basil Smash. Onderstaand recept mixt bijvoorbeeld genoeg om twee theekopjes te vullen tijdens een beschonken ginkransje.

Cucumber Basil Smash

Ingrediënten
50 ml Hendrick’s Gin
25 ml vers citroensap
12,5 ml suikersiroop
6-10 kleine blaadjes basilicum
3-5 dunne schijfjes verse komkommer

Garnering
Een schijfje komkommer

Bereiding

Doe de basilicumblaadjes en komkommerschijfjes samen met de suikersiroop in een shaker en stamp goed fijn. Voeg Hendrick’s Gin en vers citroensap toe. Vul de shaker tot driekwart met ijsblokjes. Shake 10 seconden, zodat de ingrediënten goed gemixt worden. Zeef de cocktail in de twee theekopjes. Voeg in elk theekopje een ijsblokje toe en garneer met een schijfje komkommer.

Ginnifer de Jong van Hendrick’s licht toe: ‘Of we nou gestuurd worden door onze eigenaardige maar wonderbaarlijke infusies van komkommer of door iets nog ongewoners, we creëren met Hendrick’s Gin het liefste objects d’art om thee in te serveren. En met thee bedoelen we doorgaans gin.’

De overige recepten krijg je bij de Garden of Unusual Wonders giftpack van Hendrick’s Gin. De cadeauset is nu voor een adviesprijs van €35,99 te koop bij Gall&Gall en betere slijterijen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram