Krakatau Antagonist’s Fall/Winter 2018 Jassen maken indruk en zijn nu verkrijgbaar bij pop-up store in Amsterdam

KRAKATAU Antagonist Fall/Winter 2018

Krakatau Antagonist’s Fall/Winter 2018 Jassen maken indruk en zijn nu verkrijgbaar bij pop-up store in Amsterdam

De  KRAKATAU Antagonist Fall/Winter 2018 Collectie maakt indruk. De nieuwste KRAKATAU jassen vind je nu online en bij de nieuwe pop-up store in Amsterdam!

KRAKATAU Antagonist Fall/Winter 2018

Afgelopen week opende het Russische techwearmerk KRAKATAU voor het eerst een pop-up store in Amsterdam. Hier vind je de opvallend strakke en misschien zelfs ietwat futuristisch ogende jassen uit Fall/Winter 2018-collectie van het merk. Welke KRAKATAU jassen zijn jouw favoriet?

Enige tijd geleden onthulde het merk al zijn nieuwste campagne, gericht op het huidige herfst/winter 2018-seizoen. Met de baanbrekende architectuur van architect Zaha Hadid als achtergronddoek, reflecteert het in bovenkleding gespecialiseerde merk in de campagnebeelden op de hedendaagse ontwerpfilosofieën van het omringende landschap. De serie jassen combineert stijl, bruikbaarheid en tijdloosheid feilloos, en past zo fraai in het complete plaatje.

Persoonlijk doet de stijl van het merk ergens ook behoorlijk sci-fi aan. Het draait om praktisch design en een opvallende onopvallendheid. De kleding zou bijvoorbeeld niet misstaan in een Blade Runnerfilm en sluit in termen van ontwerp ook aan bij avant-gardistische labels als Rick Owens. Een setje Nike Air Fear of God 1 sneakers past overigens ook moeiteloos onder de fraaie KRAKATAU parka’s.

Karakteristieke outdoortechnologieën, militaire invloeden en een relatief monochroom kleurenpalet kenmerken de FW18 jassencollectie van het label uit Sint-Petersburg. We zien deze elementen terugkomen in de verschillende parkamodellen en overjasstijlen, allemaal gekleed in monochromatisch zwart of wit. Een vleugje functionele flair is toegevoegd in de vorm van zakken met ritssluiting en tape-naden. Iets dat terugkomt in ieder model.

Wat tot slot absoluut tof is om te weten van de KRAKATAU Antagonist jassen, is dat de eerder genoemde outdoortechnologie daadwerkelijk indrukwekkend is. Als we kijken naar deze innovatieve details, dan is dit niet alleen een imago-dingetje. De KRAKATAU Liner Parka biedt bijvoorbeeld bescherming tegen temperaturen van -15 graden Celsius en de Long Parka beschermt je zelfs tot -20. Ook regen en sneeuw worden met behulp van het voor de jas gebruikte materiaal optimaal bestreden.

De volledige Fall/Winter 2018 collectie KRAKATAU jassen is nu beschikbaar in de officiële webshop en in de pop-up store in onze hoofdstad. Ontdek de jassen dus snel in de tijdelijke KRAKATAU winkel, die je sinds 15 november kunt vinden op de Hobbemastaat 3, Amsterdam.

Ontdek hieronder een aantal hele toffe jassen uit de huidige collectie en stay tuned voor meer info rondom de naderen KRAKATAU Antagonist Spring/Summer 2019 Collectie.

KRAKATAU jassen

KRAKATAU jassen

KRAKATAU jassen

KRAKATAU jassen

KRAKATAU jassen

KRAKATAU jassen

KRAKATAU jassen

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram