Restaurant ZUID inviteert 26 november Envy in de keuken en jij kunt nu reserveren

Restaurant ZUID invites Envy 26 november

Restaurant ZUID inviteert 26 november Envy in de keuken en jij kunt nu reserveren

Maandag 26 november vindt Restaurant ZUID invites Envy plaats. Reserveer snel jullie tafel voor dit bijzondere 6-gangen diner in Amsterdam!

Restaurant ZUID invites Envy 26 november

Volgende week maandag, precies over een week, vindt er weer een editie plaats van het spraakmakende concept “ZUID invites“. Ieder seizoen nodigt executive chef Richard Way van restaurant ZUID in Amsterdam een andere chef uit voor een buitengewone samenwerking. Met wie kom jij een wel heel bijzonder hapje eten?

Eerder dit jaar bezochten wij restaurant ZUID al voor onze Een Vork Prikken Bij-rubriek, waarin wij de menukaart van een restaurant uitgebreid uitproberen. Toen al kon je lezen dat het niveau bij dit Amsterdamse restaurant hoog is. En met dit unieke concept waarbij een gastchef in de keuken wordt uigenodigd weet ZUID keer op keer te innoveren.

De komende editie mag je daarom (opnieuw) eigenlijk niet missen. Ditmaal gaat Richard Way namelijk met niemand minder dan Floris van Straalen van restaurant Envy in de keuken aan de slag. Voor de culinaire levensgenieters onder ons is Envy natuurlijk absoluut geen onbekende.

ZUID invites Envy

Chef Floris heeft in zijn loopbaan de nodige bagage opgedaan en is eigenlijk alleen al op basis van zijn CV een must visit chef. Hij was werkzaam bij restaurant Oud Sluis (drie sterren), restaurant Pure C (één ster) en Amsterdam Vinkeles (één ster). Hierna heeft hij samen met Richard Way zelfs aan het roer heeft gestaan bij restaurant Envy.

Envy’s keuken draait al meer dan 10 jaar om één heldere filosofie: de gasten zoveel mogelijk mooie ingrediënten en pure producten laten proeven. Dit in de combinatie of simpelweg op zichzelf staand. Soms zo eenvoudig mogelijk en soms met een gastronomische touch. Deze invloeden zullen de 26e van november dan ook naar ZUID worden gebracht.

Restaurant ZUID invites Envy 26 november

Floris van Straalen creëert innovatieve gerechten in combinatie met traditionele en pure producten. Zijn inspiratie haalt hij in principe overal vandaan, van ontwikkelingen in het buitenland tot lokaal. Gecombineerd met de signature style van Way zullen gasten maximaal worden verleid met mooie gerechten en prachtige matchende wijnen.

Reserveren restaurant ZUID invites Envy

Schuif op maandag 26 november aan voor een exclusief diner:
6-gangen diner €60,- p.p.
6-gangen diner incl. wijnarrangement €100,- p.p.Reserveer snel een plek via:
gabi@restaurantzuid.amsterdam
020-2103321

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram