Dit weekend zin in gratis pizza? Deliveroo geeft 1000 pizza’s weg en jij mag meegenieten

Deliveroo gratis pizza amsterdam Marketplace+

Dit weekend zin in gratis pizza? Deliveroo geeft 1000 pizza’s weg en jij mag meegenieten

Deliveroo geeft 1000 gratis pizza’s weg om de introductie van Marketplace+ te vieren, waarmee de ordersnelheid omhoog gaat en besteltijden zijn verlengd.

Deliveroo gratis pizza amsterdam Marketplace+

Wil jij het weekend goed starten? Natuurlijk wil je dat! En dat kan met een overheerlijke gratis pizza. Deliveroo geeft van 16 tot 18 november maar liefst 1000 gratis pizza’s weg, ter ere van de lancering van Martketplace+. Welke pizza ga jij kiezen?

Wist je dat pizza van Pizza Hut in 1994 de allereerste bestelmaaltijd ooit was? Het veranderde de wereld van “geen zin om uit eten te willen gaan, maar koken is ook geen optie”. Sindsdien zijn er miljoenen pizza’s over de digitale toonbank gegaan, in allerlei soorten en maten.

Maar wat is Marketplace+ en waarom kun je een gratis pizza bemachtigen? Gaan we je natuurlijk even uitleggen. Waar je voorheen alleen jouw cravings voor verse pizza kon beantwoorden gedurende de openingstijden van de bezorgdienst, daar heeft Deliveroo nu bepaald dat pizza’s eigenlijk klokje rond beschikbaar moeten zijn. Fantastisch nieuws natuurlijk en what better way dan dit te vieren met een aantal smaakvolle slices.

Deliveroo gratis pizza amsterdam Marketplace+

Deliveroo: “Marketplace+ betekent snellere ordertijden en verlengde besteltijden”

Met de invoering van Marketplace+ kunnen restaurants nu hun eigen bezorgers aansluiten bij het netwerk van Deliveroo. Dit heeft tot gevolg dat de ordersnelheid omhoog zal gaan en dat besteltijden worden verlengd.

Concreet houdt het dus in dat we sneller onze pizza op schoot hebben. Of wat je dan ook besteld moge hebben. Daarnaast kun je tot later op de dag bestellen. Midnight cravings? Bestel op ieder moment van de dag via Deliveroo.

Oh, en dankzij Marketplace+ is er ook een groter restaurantaanbod en werkgebied. Om dit te vieren geeft Deliveroo op in het weekend van november 1000 gratis pizza’s weg in Amsterdam. Pizzaliefhebbers kunnen zich nu aanmelden via de Deliveroo Facebookpagina om kans te maken op een vouchercode voor één van de deelnemende restaurants:

  1. Il Valentino
  2. Pizza Donna
  3. Pizza Dam
  4. Trattoria Fantasia
  5. Pizza Heart

Mocht je overigens geen fan zijn van pizza, dan kun je bij de restaurants hieronder ook de voucher inwisselen.

  1. Haweli Indian Food
  2. Tonton Shoarma Grillroom
  3. Natraj Indian
  4. How Do You Roll

Doe snel mee, dan kun je hopelijk snel genieten van jouw gratis pizza. Weet je eigenlijk al met wie jij ‘m gaat delen?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram