Duifhuizen heeft ook dit najaar weer alle reistassen & koffers voor reizigers die richting de zon gaan

duifhuizen reiskoffers brics capri

Duifhuizen heeft ook dit najaar weer alle reistassen & koffers voor reizigers die richting de zon gaan

De Duifhuizen Herfst/Winter 2018 Collectie biedt reistassen en reiskoffers voor elke reiziger. Ga jij deze winter op vakantie? Vind dan hier jouw koffer!

duifhuizen reiskoffers brics capri

Als je op zoek bent naar een ruime keuze in koffers en tassen voor op reis, dan ben je bij Duifhuizen aan het goede adres. Hun herfst/winter 2018-collectie heeft namelijk alle soorten en maten, waarmee het de ideale startplek is voor elk type reiziger.

Wij konden het ons niet herinneren wanneer de Hollandse nazomer zolang duurde als dit jaar, maar inmiddels hebben de koude temperaturen ons land weer gevonden. Hoogste tijd dus om binnenkort af te reizen naar de zon. Daar hebben we echter wel goede reistassen en reiskoffers voor nodig. Maar waar vind je die?

Reiskoffers & reistassen

Niks om je zorgen te maken. Het is tegenwoordig zeer gemakkelijk om de perfecte koffer of tas te vinden. Groot of klein, opvallend of degelijk, zwart of wit, simpel met een aantrekkelijk prijskaartje of luxueus en iets prijziger. Er is een Nederlandse webshop die echt alles heeft op het gebied van de ideale travel gear voor jou.

Duifhuizen reiskoffers reistassen 2018

Tumi 19 Degree Aluminum koffer Silver – Duifhuizen FW18 Collectie

Of je nu op vakantie gaat richting de zon of moet afreizen naar een business trip, het is belangrijk om te beschikken over goede en betrouwbare koffers en reistassen. In dat kader kan het geen kwaad om periodiek jouw arsenaal te updaten. Wist je bijvoorbeeld dat Duifhuizen tegenwoordig reistassen van XD Design verkoopt met een USB-oplader? Kun je tijdens het reizen rustig je telefoon opladen.

Naast dit innovatieve merk, dat perfect rekening houdt met zowel zakelijke als recreatieve reizigers, heeft Duifhuizen sowieso een indrukwekkende schare merken onder één dak. Als je kijkt naar de collectie koffers, dan zien we populaire merken als Rimowa, Samsonite, SUITSUIT, American Touristen en meer. Bij de enorm uitgebreide selectie reistassen vind je vervolgens merken als The North Face, Eastpak en Eagle Creek.

Welke koffer moet ik hebben?

Belangrijk bij het selecteren van de ideale reiskoffer of reistas voor jou, is wat je van plan bent mee te nemen. Klinkt logisch, maar inpakken kan vaak een stuk efficiënter. Elk kledingstuk dat je niet draagt, zorgt voor extra gewicht en neemt extra ruimte in. Betekent dat je koffer eigenlijk iets leger kan en dus misschien wel een slag kleiner.

Daarnaast houd je rekening met je bestemming en de mogelijkheden die jouw vliegmaatschappij biedt. Bij een korte trip is het bijvoorbeeld slim om een handbagage koffer te kopen. Ben je veel onderweg met je koffer aan de hand, kies dan een lichtgewicht koffer en vergeet niet dat wieltjes wel handig zijn.

Voldoende punten van aandacht in ieder geval! Wij ervoeren deze lichte keuzestress onlangs zelf, toen wij op reis gingen met een cruiseschip. Met behulp van de diverse tools en toelichtingen in de webshop van Duifhuizen, was het selecteren van de perfecte reiskoffer echter geen enkel probleem. Wat vind je van onze Bric’s Capri koffer hierboven?

Check hieronder een selectie uit Duifhuizens’ fraaie collectie en ontdek snel jouw favoriet!

Duifhuizen reiskoffers reistassen 2018

Rimowa Topas attaché business koffer – Duifhuizen FW18 Collectie

Duifhuizen reiskoffers reistassen 2018

Samsonite Lite-Cube Spinner Graphite reiskoffer – Duifhuizen FW18 Collectie

Duifhuizen reiskoffers reistassen 2018

Bric’s Bellagio lichtgewicht koffer Cream – Duifhuizen FW18 Collectie

Duifhuizen reiskoffers reistassen 2018

The Bridge Story Viaggio handbagage koffer Tabacco – Duifhuizen FW18 Collectie

Duifhuizen reiskoffers reistassen 2018

Rimowa Topas Titanium handbagage koffer – Duifhuizen FW18 Collectie

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram