Restaurant 5&33 trapte truffelseizoen af in samenwerking met Julius Jaspers

5&33 julius jaspers truffel restaurant amsterdam

Restaurant 5&33 trapte truffelseizoen af in samenwerking met Julius Jaspers

Restaurant 5&33 en Julius Jaspers hebben afgelopen week het truffelseizoen in stijl afgetrapt. Reserveer nu en geniet van het speciale 4-gangenmenu.

5&33 julius jaspers truffel restaurant amsterdam

Vlak voor het weekend opende restaurant 5&33 officieel het truffelseizoen in samenwerking met chef Julius Jaspers. Onder toeziend oog van TV, diverse mediatitels, BN’ers en bekenden uit ‘het wereldje’, introduceerden zij een nieuw 4-gangen menu met verse truffel uit Italië.

Essentieel zijn, zoals gebruikelijk voor eten van goede kwaliteit, “verse ingrediënten”. Voor het 4-gangen menu worden de truffels in Umbrië, Italië verzameld en om de dag naar de keuken van 5&33 vervoerd. In de keuken worden de truffels vervolgens nauwkeurig gewogen en verwerkt in de gerechten. Voor het 4-gangen menu zijn dit jaar voornamelijk witte truffels gebruikt, de luxere variant onder de truffels.

Voor de 4e editie heeft chef Mirko Bischèri van 5&33 de handen ineen geslagen met de bekende Nederlandse chef Julius Jaspers. Julius heeft
één van de gerechten toegevoegd aan het menu, een risotto
met bouillon, boter, champignons, zeezout en truffel.
“Met de beste ingrediënten en een eenvoudig recept geef je de truffel het podium dat deze delicatesse verdient. 5&33 biedt dit door middel van de jaarlijks terugkomende truffel kick-off en het daarbij behorende menu”, aldus Julius Jaspers.

Het volledige menu bestaat uit een beef tenderloin met foie gras en witte truffel, een gesmoorde ossenhaas met truffelpuree, truffeljus en zwarte truffel, de truffelrisotto van Julius Jaspers en een witte frambozentaart met witte chocolade en witte truffel.

Het 4-gangen menu is voor € 75 verkrijgbaar tot eind februari 2019.

Truffle Tuesday

Naast het 4-gangen menu biedt 5&33 vanaf 20 november iedere dinsdag het concept ‘Truffle Tuesday’ bestaande uit de bekende truffelpasta met een glas prosecco voor € 20. Voor Truffle Tuesday wordt zwarte truffel gebruikt.

Zin in een snelle bite? Reserveer dan een tafel op Truffle Tuesday en geniet van de 5&33 signature dish; truffelpasta. Truffle Tuesday kan geboekt worden tot en met eind februari 2019.

5&33 julius jaspers truffel restaurant amsterdam

5&33 julius jaspers truffel restaurant amsterdam

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram