Ben jij al bij de nieuwe Amsterdamse Pizza Hotstop ‘Toni Loco’ geweest?

Toni Loco pizza Amsterdam

Ben jij al bij de nieuwe Amsterdamse Pizza Hotstop ‘Toni Loco’ geweest?

Toni Loco is de nieuwe pizza hotspot in de Pijp, Amsterdam. Heb jij de geroemde Italian-American style extra grote pizza’s al geproefd?

Toni Loco pizza Amsterdam

Met de opening van Toni Loco, de nieuwe pizza hotspot in de Amsterdamse Pijp, hebben pizzaliefhebbers er een verrukkelijke optie bij. Houd je van extra groot en tasty? Haal dan snel jouw warme pizzadoos en begin aan één van de oversized slices.

Ondanks dat de pizza hotspot net is geopend, heeft menigeen al kennis gemaakt met de geroemde Italian-American style extra grote pizza’s van Toni. Internationale DJ’s, influencers en artiesten, zoals Lil’ Kleine, Martin Garrix, Jonas Blue, Gianluca Vacchi, Dimitri Vegas & Like Mike, Josh Veldhuizen, Maria Tailor, Vivian Hoorn, Rianne Meijer, Bas Smit, Chantal Bles, Xelly Cabau van Kasbergen en vele anderen gingen ons voor en hebben de inmiddels befaamde pizza al geproefd. Maakt je misschien helemaal niks uit, maar het geeft wel aan dat de pizzabakkers hier iets goed doen.

Op vrijdag 12 oktober opende THE ENTOURAGE GROUP Toni’s deuren aan de Albert Cuypstraat, in de Amsterdamse wijk de Pijp. Inderdaad, vlakbij het gerenommeerde Aziatische restaurant IZAKAYA en op loopafstand van de fan favorite burger joint THE BUTCHER.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Who needs a boyfriend anyway, if you have pizza. @the_entourage_group

Een bericht gedeeld door Toni Loco (@toniloco_official) op

Toni Loco zit in de pizza’s, maar dan net even anders

De mannen in de keuken kiezen alleen de beste ingrediënten en strikt authentieke toppings met verse tomatensaus en geraspte mozzarella. Toni doesn’t mess around with what’s right, is dan ook het devies. Traditionele pizza’s worden geserveerd met een moderne twist, dus bereid je voor op een scala aan nieuwe smaken; van sesam crust tot aan groene pizza. Maar no worries, uiteraard ontbreken classics als Bianca, Rosa en Olivo niet op het menu.

Toni Loco serveert daarnaast een hele fijne selectie van ambachtelijke drankjes. Op de kaart vinden we speciaalbier, een selectie wijnen van over de hele wereld en high-end champagnes. Oh, en je Italiaanse diner experience maak je trouwens compleet door af te ronden met Toni’s zelfgemaakte softijs.

Toni Loco is doordeweeks elke dag geopend van 12 uur ‘s middags tot 11 uur ‘s avonds. Op donderdag bemachtig je nog een slice tot 1 uur in de nacht en op vrijdag en zaterdag kun je jouw midnight cravings tot 3 uur ‘s nachts bevredigen met behulp van Toni.

TONI LOCOAlbert Cuypstraat 59 | 1072 CM Amsterdam | tonilocopizza.com
pizza@tonilocopizza.com | +31 (0) 20 209 12 09‬

Post a Comment

#Volg ons op Instagram