Een eerste blik op het exclusieve BAPE x Bell & Ross Camo horloge

BAPE x Bell & Ross Camo horloge

Een eerste blik op het exclusieve BAPE x Bell & Ross Camo horloge

Maak kennis met het BAPE x Bell & Ross Camo horloge. Ga jij dit exclusieve horloge van A Bathing Ape en Bell & Ross kopen?

Het Japanse streetwear-label A Bathing Ape introduceert zijn volgende luxe samenwerking ter ere van het 25-jarig jubileum. Ditmaal zien we een hele toffe creatie in samenwerking met de gerenommeerde horlogemaker Bell & Ross.

Het Franse horlogemerk heeft de iconische BAPE Camo – in het bijzonder de 1st Camo in groen – opgenomen in het design. We zien het kenmerkende ontwerp over de wijzerplaat van het Bell & Ross 03-92 Type 42 uurwerk.

Op dit moment is er nog niet veel bekend als het gaat om de details van het stuk, maar de standaard BR 03-92 maakt normaliter gebruik van een nauwkeurige BR-CAL.302 beweging. Deze is zit in een keramische behuizing die wordt gedragen middels een rubberen band van militair kwaliteit.

BAPE x Bell & Ross Camo horloge

Co-branding en de BAPE-slogan “APES STRONG TOGETHER” maken dit horloge makkelijk te identificeren ten opzichte van een standaardeditie, terwijl de kern van de Bell & Ross-favoriet behouden blijft.

De oorsprong van het horlogebedrijf ligt in aeronautische ontwerpen en esthetiek, wat wordt benadrukt in de teaser van het duo: Een door Bell & Ross-ontwikkeld Racing Bird-vliegtuig is volledig met BAPE camo bekleed.

Zie de officiële teaser hieronder en check de video bovenaan voor meer details. Houd ons in de gaten voor meer nieuws rondom de BAPE x Bell & Ross Camo horloge-release.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#Repost @bellrosswatches ・・・ NEW COLLABORATION… #BRxBAPE #BAPEXXV #bape

Een bericht gedeeld door A BATHING APE® (@bape_us) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram