Johnnie Walker lanceert 28-Years-Old limited edition Midnight blend whisky

Johnnie Walker 28-Years-Old Midnight blend

Johnnie Walker lanceert 28-Years-Old limited edition Midnight blend whisky

De limited edition John Walker & Sons Private Collection 28-Years-Old Midnight blend whisky is hier. Ga jij de Johnnie Walker 28-Years-Old Midnight blend kopen?

Johnnie Walker 28-Years-Old Midnight blend

Johnnie Walker heeft zojuist de vijfde en laatste editie van zijn John Walker & Sons Private Collection uitgebracht. Midnight Blend bevat noten van butterscotch, caramel en toffee, en is afgerond met een fruitig en kruidig karakter.

Exclusief gemaakt, met slechts 3.888 flessen verkrijgbaar, is de collectie deze maand te koop bij geselecteerde locaties, met een verkoopprijs van $ 750. Het unieke van deze blend is dat deze 28 jaar is gerijpt – wat het zeldzaam en speciaal maakt volgens Johnnie Walker meesterblender Jim Beveridge.

Beveridge werkte samen met Craig Wallace om deze compositie te maken met een abv van 42,8%. De creatie van de whisky bevat vloeistof afkomstig van de distilleerderijen van het merk in Strathmill in Speyside en Caol Ila op Islay in Schotland.

De vijfjarige speciale editie begon met A Unique Smoky Blend in 2014, de Rare Fruit Character in het volgende jaar, Fine Honeyed Notes in 2016 en Mastery of Oaks vorig jaar. Het merk debuteerde vorige maand trouwens ook zijn 50-jarige whisky, als onderdeel van zijn Master’s Edition.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram