RIMOWA lanceert officieel de Off-White “PERSONAL BELONGINGS” collabo

Off-White x RIMOWA "PERSONAL BELONGINGS"

RIMOWA lanceert officieel de Off-White “PERSONAL BELONGINGS” collabo

De Off-White x RIMOWA “PERSONAL BELONGINGS” koffer is  eindelijk gelanceerd, maar nu alweer uitverkocht. Hoop jij op ronde 2?

Off-White x RIMOWA "PERSONAL BELONGINGS"

Meer dan een jaar geleden plaagde Alexandre Arnault de wereld met de mogelijke Off-White x RIMOWA “PERSONAL BELONGINGS”-collectie. Nu is de limited edition koffer verkrijgbaar. Althans, dat was hij, want hij is binnen no time uitverkocht.

We hebben eindelijk een officiële blik op de nieuwe interpretatie van Virgil Abloh op het cult-klassieke Topas-model van het luxe bagagelabel. Met behulp van de aluminium behuizing afkomstig van de iconische RIMOWA Original, is de limited edition koffer voorzien van de industriële handtekening van Off-White. Daardoor is het een perfecte mix van de designcodes van het Duitse premium label met het hoge streetweargehalte van Abloh. Een verwijderbare, kenmerkende gele Off-White riem en een gestreept lederen bagagelabel zijn trouwens inbegrepen.

De Off-White x RIMOWA “PERSONAL BELONGINGS” koffer is dus al uitverkocht, maar houd rimowa.com in de gaten met oog op een tweede release.

Off-White x RIMOWA "PERSONAL BELONGINGS"Off-White x RIMOWA "PERSONAL BELONGINGS"Off-White x RIMOWA "PERSONAL BELONGINGS"Off-White x RIMOWA "PERSONAL BELONGINGS"Off-White x RIMOWA "PERSONAL BELONGINGS"

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram