De limited edition Reserva rode wijn van Campo Viejo is nu verkrijgbaar en perfect als cadeau

limited edition Campo Viejo Reserva Art Series 2014

De limited edition Reserva rode wijn van Campo Viejo is nu verkrijgbaar en perfect als cadeau

De limited edition Campo Viejo Reserva Art Series 2014 is nu in Nederland verkrijgbaar. De fles rode wijn is ontworpen door artiesten Remed en 3TTMan.

limited edition Campo Viejo Reserva Art Series 2014

Campo Viejo heeft een gloednieuwe limited edition wijnfles van de Reserva Art Series 2014 geïntroduceerd. De fraaie must have is een creatie van de wijnmakers van de bodega in Rioja en de getalenteerde urban contemporary artiesten Remed en 3TTMan.

Misschien nu al het flesje wijn voor onder de boom – ja, we zijn er vroeg bij – is de nieuwe Campo Viejo Reserva Art Series Limited Edition 2014. Bijzonder kunstzinnig en speciaal voor Campo Viejo maakte het gelegenheidsduo Remed (aka Guillaume Alby) en Trois Têtes Man (3TTMan) een outline. Het resultaat mag er zijn en doet denken aan de kubistische periode van Picasso.

limited edition Campo Viejo Reserva Art Series 2014

Limited edition Campo Viejo Reserva Art Series 2014

De schitterende fles, die elk wijnrek direct opfleurt, herbergt een fraaie rode wijn. De Campo Viejo Reserva, gemaakt van de Tempranillo, Graciano en Mazuelo druif, ligt 18 maanden in eikenhouten vaten van Franse- en Amerikaanse afkomst. Én nog eens 18 maanden in de fles.

limited edition Campo Viejo Reserva Art Series 2014Je proeft in deze robijnrode wijn kersen, pruimen en bramen, perfect in balans met kruidnagel, peper, vanille en kokos. Combineer de wijn met rood vlees, alles van de grill, wild en oude- en blauwe kazen.

Campo Viejo Reserva Art Series Limited Edition 2014
– 85% Tempranillo, 10% Graciano, 5% Mazuelo
– Robijnrode kleur, helder en diep
– Een goede balans tussen het fruit en nuances afkomstig van de eik
– Verrijkt met de complexe aroma’s die zijn ontwikkeld tijdens de flesrijping
– Elegante en zachte tannines, gemiddeld gewicht, lange en complexe afdronk

De Campo Viejo Reserva Art Series Limited Edition 2014 is nu verkrijgbaar en kost €9,99.

Live Uncorked

Ter ere van de limited edition is er ook een hele toffe fietskrat ontwikkeld, geïnspireerd op het Reserva Art Series 2014-label.

limited edition Campo Viejo Reserva Art Series 2014De gratis krat krijg je bij geselecteerde Albert Heijn XL-winkels bij aankoop van twee flessen Campo Viejo Reserva Art Series Limited Edition 2014. Moet je wel snel zijn, want de actieperiode is vanaf maandag 29 oktober t/m zondag 11 november. En uiteraard zolang de voorraad strekt.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram