MVMT heeft nieuwe horloges toegevoegd aan zijn collectie

MVMT horloges heren

MVMT heeft nieuwe horloges toegevoegd aan zijn collectie

De nieuwe MVMT horloges zijn nu verkrijgbaar in Nederland. Welke horloges van uit de nieuwste collectie van MVMT zijn jouw favoriet?

MVMT horloges heren

Sinds afgelopen maand kunnen we eindelijk de fijne horloges van MVMT Watches in Nederland kopen. Onlangs verscheen er een nieuwe serie MVMT horloges, inclusief een aantal designs waar wij heel warm van worden.

Het stijlvolle MVMT horloge uit Californië is ondanks zijn late toetreding tot de Nederlandse markt geen onbekende. Met zijn hoogstaande ontwerpen en betaalbare prijzen, is het horloge inmiddels bij menig man in de collectie horloges te vinden. Extreem stijlvol, een gevarieerde ontwerpstijl en een aantrekkelijk prijskaartje definiëren het Amerikaanse horlogemerk.

MVMT horloges

Nieuwe MVMT horloges

Deze maand is er een serie nieuwe horloges bijgekomen. Bij Brandfield vind je onder hun tientallen modellen nu ook de nieuwste designs, waaronder het bijzonder fraaie Voyager-model, nu onder andere beschikbaar in zwart/roségoudkleurig, zilverkleurig en goudkleurig.

Liever een horloge dat iets wat robuuster oogt? Dan is de Chrono Gunmetal een absolute favoriet, met zijn minimalistische en donkere ontwerp, voorzien van hemelsblauwe details.

MVMT horloges

Heb je een voorkeur voor leer? Geen zorgen. De hele toffe MVMT Voyager is ook beschikbaar met een leren bandje. Dit geldt trouwens ook voor de MVMT Revolver Argo, die eveneens met soepele lederen band verkrijgbaar is.

MVMT horloges

De MVMT horloges beschikken allen over een hoogwaardig quartz uurwerk, beschermd door een kast van goede kwaliteit en afgedekt door mineraalglas. Dit alles zorgt ervoor dat je jarenlang draagplezier ervaart met de klokjes.

De nieuwe MVMT horloges zijn zoals eerder vermeld, voorzien van een aantrekkelijk prijskaartje. De collectie start bij €95 en het duurste horloge uit de volledige reeks is slechts €150.

 MVMT eindelijk in Nederland verkrijgbaar

Ondanks dat MVMT al enige tijd bekendheid geniet, is het merk natuurlijk nog relatief jong. In Nederland wordt het horloge pas sinds oktober 2018 verkocht. Erg goed nieuws natuurlijk voor de liefhebber van een stijlvol en betaalbaar horloge.

De naam MVMT staat overigens voor het woord ‘movement’, ofwel ‘beweging’. De designers achter het merk willen met deze moderne horloges graag de markt wakker schudden. Dit met innovatieve en luxe horloges die dus betaalbaar zijn. De designs van de horloges zijn stuk voor stuk minimalistisch vormgegeven en zodoende uitermate functioneel.

De nieuwe collectie MVTM herenhorloges is ook uitgevoerd in uni-kleuren, waardoor ze bijzonder draagbaar zijn bij de diverse kledingstijlen die ons land rijk is. Of je nu formeel gekleed bent of in streetstyle, er is altijd een strak en slijtvast MVMT horloge dat je outfit nog stijlvoller maakt.

MVMT herenhorloges kopen in Nederland

De nieuwe collectie herenhorloges van MVMT is nu o.a. bij Brandfield verkrijgbaar vanaf €95. In hun zeer brede collectie MVMT horloges vind je bijvoorbeeld stijlvolle RVS modellen voor mannen, maar ook speels vormgegeven horloges in bijvoorbeeld rosé goud.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram