Comedytheater BOOM CHICAGO verwelkomt deze maand o.a. Jandino bij ‘Bango!’ en jij kunt erbij zijn

Bango! Jandino Boom Chicago

Comedytheater BOOM CHICAGO verwelkomt deze maand o.a. Jandino bij ‘Bango!’ en jij kunt erbij zijn

Topcomedian Jandino is deze maand te zien bij de improvisatieshow Bango!, het verrassende en nieuwe concept van comedytheater Boom Chicago, te Amsterdam.

Bango! Jandino Boom Chicago

Bango! is de gloednieuwe comedyshow van Boom Chicago, dat al 25 jaar lang de voorloper in ons land is op het gebied van improvisatietheater en komedie. Komende maand pakt het legendarische podium uit met zijn nieuwste show en zien we onder meer comedian Jandino.

Het grote publiek is inmiddels bekend met Boom Chicago, maar dit betekent niet dat het comedygezelschap rust op zijn lauweren. Alle lovende kritieken hebben alleen maar voor meer ambitie gezorgd, getuige ook hun nieuwste concept Bango!.

Innovatie staat voorop bij deze nieuwe show, waarbij we bijvoorbeeld sketches te zien krijgen, gespeeld op basis van een waargebeurde monoloog.

Bango! Boom Chicago

Boom Chicago’s Bango!

Concreet houdt Bango! in dat we op basis van elementen uit verhalen van twee bijzondere gasten – storytellers Jandino en Tatum – een act te zien krijgen. Dit is enorm (in)spannend, want het gaat hier om het zogeheten long form improv’, een bijzondere vorm van improvisatie die wel 25 minuten kan duren.

De immer getalenteerde cast van Boom Chicago gaat aan de slag met anekdotes van bijvoorbeeld Jandino en voegt gaandeweg alle verschillende verhaallijnen samen tot een nieuw toneelstuk met rijke personages, verrassende scènes en liedjes. Alle sketches moeten ervoor zorgen dat we op het puntje van onze stoel komen te zitten. Uiteraard wel oppassen dat je niet omvalt van het lachen.

Voor hen die van improvisatie en humor om te lachen houden zullen de shows voelen als een warm bad. Neem daarbij in acht dat Boom Chicago natuurlijk een kweekvijver voor talent is – in het verleden stonden onder andere Jordan Peele (Get Out), Seth Myers, Greg Shapiro en Jason Sudeikis op de Amsterdamse planken – en een heerlijke avond is gegarandeerd!

Jandino en Tatum @ Bango!

Bango! Jandino Boom ChicagoOp 15 november zal allereerst Jandino het podium van de Rozengracht betreden om deze rol van storyteller te vervullen. Op vrijdag 23 november is Tatum Dagelet aan de beurt.

Jandino kennen we natuurlijk van De Dino Show en Bon Bini Holland. De talentvolle comedian wist onder andere de Kuip uit te verkopen en is momenteel zelfs bezig met Bon Bini Holland 2, waarin hij opnieuw in de huid zal kruipen van diverse personages. Voordat we deze film echter in de bioscoop kunnen zien, kunnen we eerst van Jandino genieten bij Boom Chicago’s Bango!.

Tatum Dagelet op haar beurt is een oude rot in het vak. Haar filmdebuut dateert al weer uit 1988, toen zij te zien was in de cultfilm Amsterdamned. Bango! tatum dagelet Boom ChicagoOnmiskenbaar was haar rol bij Brutale Meiden, een destijds populair programma dat ze samen met Jennifer de Jong maakte. Momenteel is Tatum bezig met een programma over anorexia dat vanaf 6 november te zien zal zijn bij NPO3.

Ticketinfo Bango!

Bango! Jandino Boom Chicago

Bango! Jandino Boom Chicago

Bango! Jandino Boom Chicago

Bango! Jandino Boom Chicago

Post a Comment

#Volg ons op Instagram