GIVEAWAY: Win 2x tickets voor de film ‘Loro’ over de controversiële Silvio Berlusconi

Loro bioscoop win tickets

GIVEAWAY: Win 2x tickets voor de film ‘Loro’ over de controversiële Silvio Berlusconi

Win deze week bioscoopkaarten voor 2 voor de dramafilm Loro over Silvio Berlusconi. Wie neem jij mee naar the movies als je wint?

Op 1 november komt de veelbesproken film Loro met o.a. Toni Servillo uit in de bioscoop. Deze dramafilm over het leven van Silvio Berlusconi is een must see en wij geven een aantal gratis bioscoopkaarten weg.

Hij is decadent, controversieel en allesbehalve subtiel. Hij bouwde een media-imperium uit, maakte bliksemsnel opgang in de Italiaanse politiek en overleefde het ene schandaal na het andere. Silvio Berlusconi (gespeeld door Toni Servillo) beroert de gemoederen als geen ander.

De bejubelde regisseur Paolo Sorrentino schetst een portret van Il Cavaliere op het moment dat hij de controle verliest: zijn echtgenote heeft genoeg van zijn uitspattingen, zijn bondgenoten trekken hun handen van hem af, het doek valt over zijn politieke carrière… Hoe ver gaat hij om zijn macht te behouden? Een fascinerende blik achter het masker: wat drijft één van de meest intrigerende figuren van onze tijd?

Loro bioscoop win ticketsWINACTIE Loro!

Win twee gratis bioscooptickets voor de nieuwste dramafilm over Silvio Berlusconi. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘corruptie’ en wie weet ontvang jij binnenkort gratis bioscoopkaarten!

Succes!

 

Meedoen kan tot 1 november en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram