Is de Off-White x Nike Air Force 1 “Volt” sneaker onderweg?

Off-White x Nike Air Force 1 Volt

Is de Off-White x Nike Air Force 1 “Volt” sneaker onderweg?

Een eerste blik op de Off-White x Nike Air Force 1 Volt sneaker lijkt online te zijn gelekt. Zou jij deze opvallende Virgil Abloh x Nike sneaker kopen?

Off-White x Nike Air Force 1 Volt

Eerder deze maand zagen we een preview van de zwarte Air Force 1 sneakers, waarna enkele andere modellen ontworpen door Virgil Abloh ontworpen voor Nike te zien waren. De nieuwste onthulling draait, vrij verrassend, opnieuw om een Air Force 1 model. Ditmaal in knallende “Volt” -kleur.

De nieuwste Nike sneaker die de Off-White-behandeling heeft gekregen, is een AF1 in Hyper Jade. We zien zwarte accenten, zoals de Swoosh en ‘AIR’-branding, die sterk contrasteren met de onmiskenbare tint.

Daarnaast vallen andere details op, zoals het hangende oranje label en zichtbare stiksels. ‘Hyper Jade’-accenten op de tong en hiel versterken de zichtbaarheid van de schoen alleen verder, met subtiele textuur mogelijk gemaakt door de mesh- en suèdelaag bij het bovenwerk.

Off-White x Nike Air Force 1 Volt

Stay tuned voor meer informatie over de release-informatie van deze toch wel lekkere Off-White x Nike Air Force 1 Volt sneaker.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram