Chanel heeft een de luxe Nylon & Calfskin sportsneaker onthuld

Chanel Nylon & Calfskin Sneaker

Chanel heeft een de luxe Nylon & Calfskin sportsneaker onthuld

Maak kennis met de sportive en luxe Chanel Nylon & Calfskin Sneaker. Hij is nu verkrijgbaar, dus ga jij de Chanel sneaker kopen?

Chanel Nylon & Calfskin Sneaker

Modehuis Chanel heeft een nieuwe sneaker toegevoegd aan zijn sportieve collectie. Deze waffle trainer geïnspireerde schoen komt in een uiteraard luxe uitvoering.

De nieuwste sneaker van het Franse label is verkrijgbaar in een uitvoering van wol, nylon, lamsleer en suède kalfsleer en beschikt over een constructie van nylon en kalfsleer, beide gecentreerd op een atletische look met laag profiel.

De sportschoen is momenteel verkrijgbaar in vier kleurenbanen en wordt gedefinieerd door een color-blocking gekoppeld aan de multi-materiaal bovenzijde. Uiteraard vinden we opvallende branding terug, ditmaal in de vorm van een “CHANEL”-logo op de middenvoet en een CC-motief op de hiel. Maar het meest onderscheidende kenmerk moet toch wel de met CC verfraaide rubberen loopzoolachtige buitenzool zijn die elke colorway compleet maakt.

De nylon & calfskin sneaker van Chanel is geprijsd voor $ 900 en is nu online verkrijgbaar bij Chanel’s webwinkel en op Chanel-locaties.

Chanel Nylon & Calfskin SneakerChanel Nylon & Calfskin SneakerChanel Nylon & Calfskin SneakerChanel Nylon & Calfskin SneakerChanel Nylon & Calfskin SneakerChanel Nylon & Calfskin SneakerChanel Nylon & Calfskin SneakerChanel Nylon & Calfskin Sneaker

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram