GIVEAWAY: Win 2x tickets voor de actiefilm ‘Mile 22’ met Mark Wahlberg

Mile 22 Mark Wahlberg trailer

GIVEAWAY: Win 2x tickets voor de actiefilm ‘Mile 22’ met Mark Wahlberg

Win deze week bioscoopkaarten voor 2 voor de film Mile 22 met Mark Wahlberg. Wie neem jij mee naar the movies als je wint?

Mark Wahlberg is terug in de nieuwe bioscoopfilm Mile 22. De keiharde actiefilm is nu in de bioscoop te zien en wij geven gratis kaarten + merchandise weg.

Geregisseerd door Peter Berg en met Mark Wahlberg, John Malkovich, Lauren Cohan en Ronda Rousey, volgen we de levensgevaarlijke missie van een CIA-agent en zijn team.

Het verhaal draait om James Silva (Wahlberg), die als CIA-agent deel uitmaakt van een zeer gewaardeerde eenheid. Samen met een uiterst geheime commandoteam, dienen zij levensbedreigende informatie te verzamelen en vervoeren via 22 dodelijke mijlen in vijandig grondgebied. Het zal geen verrassing zijn dat dit niet zonder slag of stoot zal gaan…

Mile 22 betreft de vierde samenwerking tussen regisseur Berg en acteur Wahlberg. Eerder waren zij verantwoordelijk voor Deepwater Horizon, Patriots Day en de Oscar-genomineerde film Lone Survivor.

Mile 22 bioscoopWINACTIE Mile 22!

Win een exclusieve Mile 22-weekendtas plus twee gratis bioscooptickets voor de nieuwste actiefilm met Mark Wahlberg. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘22mijlen’ en wie weet ontvang jij binnenkort gratis bioscoopkaarten!

Succes!

 

Meedoen kan tot 27 oktober en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram