The Macallan en het Amstel Hotel presenteren vrijdag 2 november een uniek viergangendiner met exclusieve whisky pairing

The Macallan Masters of Flavour Amstel Hotel

The Macallan en het Amstel Hotel presenteren vrijdag 2 november een uniek viergangendiner met exclusieve whisky pairing

Op 2 november a.s. organiseren The Macallan en het Amstel Hotel een uniek The Macallan Masters of Flavour diner, inclusief een exclusieve whisky pairing.

The Macallan Masters of Flavour Amstel Hotel

Verzamelaars en liefhebbers van whisky opgelet. The Macallan organiseert in samenwerking met het Intercontinental Amstel Amsterdam begin november een culinair event dat je absoluut niet mag missen. Zocht jij trouwens nog een zeldzame The Macallan 40 Year Old? Lees dan snel verder.

Op twee november is er sprake van een waar whiskyfeestje in Amsterdam. Op deze unieke dag gaan we namelijk niet alleen genieten van de culinaire hoogstandjes van chef Rogér Rassin, The Macallan zorgt hoogstpersoonlijk voor een prachtige en exclusieve whisky pairing tijdens het diner.

Dit is echter nog niet alles. Tijdens deze avond zullen er ook twee zeer zeldzame The Macallan 40 Year Old flessen aanwezig zijn. Van één van deze flessen kun je proeven, de ander is beschikbaar voor aankoop.

The Macallan Masters of Flavour reserveren

Voor een bedrag van € 275 kunnen gasten genieten van een exclusief diner met whisky pairing. Deze pairing doet ons als liefhebber natuurlijk watertanden, want er worden mooie, exclusieve flessen geschonken; denk aan onder meer The Macallan Exceptional Single Cask No.10 (alleen voor Spiritual Homes beschikbaar) en de eerder genoemde The Macallan 40 year old.

Rogér Rassin, chef van La Rive zal zorg dragen dat het diner van eenzelfde hoogstaande kwaliteit is als de geserveerde whisky’s. Leuk weetje, is dat Rassin onlangs is opgenomen in een lijst met beste chefs ter wereld (The Best Chef Awards 2018 – Top 300 World Selection, gehost in Milaan). Hij staat op nr. 211 en behoort dus ruim tot de 300 beste chefs ter wereld.

Bekijk hieronder het volledige viergangenmenu voor The Macallan Masters of Flavour door chef Rogér Rassin.

Reserveren voor deze unieke avond kan nu via restaurant.reservations@IHG.com

The Macallan 40 year old kopen

Wij hoeven jullie uiteraard niet uit te leggen hoe moeilijk het is om specifieke, zeldzame whisky’s te bemachtigen. Alhoewel iedereen vrijdag 2 november tijdens het diner al kan genieten van de The Macallan 40 Year Old, krijgt één geluksvogel de kans om de whisky daadwerkelijk mee naar huis te nemen.

The Macallan 40 year old kopenVan The Macallan 40 Year Old zijn wereldwijd natuurlijk maar slechts 452 flessen beschikbaar. Het is dus enorm bijzonder dat op deze avond één van deze exemplaren verkocht zal worden door middel van een loting. Alleen deze exclusieve kans is voor whiskeyliefhebbers en -verzamelaars natuurlijk al een reden om aanwezig te zijn bij The Macallan Masters of Flavour. Boek dus snel!

The Macallan Masters of Flavour

Prijs: € 275 p.p
Locatie: Intercontinental Amstel Amsterdam
Adres: Professor Tulpplein 1, Amsterdam
Datum: Vrijdag 2 november 2018
Tijd: 19:00

Reserveren: restaurant.reservations@IHG.com

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram