Kanye West, Childish Gambino en Justin Timberlake headliners op Coachella 2019?

Coachella 2019 Childish Gambino

Kanye West, Childish Gambino en Justin Timberlake headliners op Coachella 2019?

Worden Kanye West, Childish Gambino en Justin Timberlake de headliners op Coachella 2019? Zo ja, dan boeken wij tegen die tijd graag een ticket richting Californië.

Coachella 2019 Childish Gambino

De Coachella-line-up van dit jaar werd gesierd door The Weeknd, Beyoncé en Eminem als headliners, maar in de wandelgangen wordt gezegd dat de top drie artiesten van komend jaar net zo goed zijn.

Volgens HITS Daily Double heeft een betrouwbare bron hen laten weten dat Kanye West, Childish Gambino en Justin Timberlake het festival in 2019 zullen headlinen, waarbij Gambino op vrijdag, Timberlake op zaterdag en Kanye op zondag de mainstage zal afbreken.

Rond de winter van vorig jaar lekte uit dat Eminem en The Weeknd met Beyoncé naar  Coachella 2018 zouden komen. Dat gerucht bleek te kloppen toen de officiële line-up maanden later werd gedeeld. Het was de eerste Coachella in zijn 19-jarige geschiedenis zonder een rock-artiest als headliner.

Donald Glover verklaarde dat hij aan zijn laatste project werkt als Childish Gambino. De release datum voor de LP is voorlopig later dit jaar, dus het zou de perfecte timing zijn om op te treden bij Coachella in 2019. Timberlake maakte eerder dit jaar zijn comeback met zijn Man Of The Woods LP, plus hij heeft een hoop hits in zijn catalogus voor fans om van te genieten.

Ten slotte zal Kanye muziek van maar liefst drie nieuwe albums ten gehore  kunnen brengen, ervan uitgaande dat Yandhi op Black Friday (23 november) uitkomt zoals gepland. Hij heeft Coachella niet meer bezocht sinds 2011, toen hij net als Kings Of Leon, Arcade Fire en the Strokes was geboekt.

Ga jij Coachella 2019 bezoeken als deze line-up blijkt te kloppen?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram