TRAILER: Will Ferrell en John C. Reilly zijn terug in de hilarische ‘Holmes And Watson’ preview

Holmes And Watson trailer

TRAILER: Will Ferrell en John C. Reilly zijn terug in de hilarische ‘Holmes And Watson’ preview

Will Ferrell en John C. Reilly zijn terug in de comedy Holmes And Watson. Bekijk de hilarische trailer van de film hier!

Acteurs Will Ferrell en John C. Reilly zijn opnieuw een team in een comedyfilm. Ditmaal nemen ze de rol op zich van Sherlock Holmes en John Watson. Ga jij richting de bioscoop voor deze lachfilm?

De film markeert de derde keer dat de Stepbrothers-sterren naast elkaar te zien zijn, terwijl ze het publiek in de broek willen laten plassen van het lachen.

In de nieuwe trailer proberen Ferrell (Sherlock Holmes) en Reilly (John Watson) zich te vermommen, liggen ze in de clinch met gevaarlijke bijen en springen ze uit ramen. Dit staat allemaal in het teken van een op te lossen mysterieuze zaak rondom de koningin van Engeland. Oh ja, Watson heeft trouwens een zwak voor haar koninklijke hoogheid.

De video toont ook verschillende andere leden van de cast van Sir Arthur Conan Doyle, waaronder een snelle blik op een besnorde Ralph Fiennes als Moriarty, evenals nieuwe personages zoals Dr. Grace Hart (Rebecca Hall), een sterke, mooie dokter die duidelijk slimmer is dan beide detectives.

Als dat niet genoeg is om je te verleiden, zet het duo ook hun beste Britse accenten op. Dit is zo slecht, dat het hilarisch wordt.

Holmes And Watson trailer

Het team van Will Ferrell en John C. Reilly heeft het publiek in het verleden al getrakteerd op een aantal klassieke comedyfilms, waaronder Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby en, natuurlijk, Step Brothers.

De film Holmes and Watson moet rond 21 december in de bioscoop verschijnen. Het perfecte komische kerstcadeau!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram