Eerste beelden volgende Converse x Off-White sneaker duiken op

Converse x Off-White Chuck 70

Eerste beelden volgende Converse x Off-White sneaker duiken op

Er is een Converse x Off-White Chuck 70 sneaker onderweg en de eerste preview is hier. Ga jij de nieuwe Converse x Off-White sneaker kopen?

Converse x Off-White Chuck 70

In juli nog werd een potentiële nieuwe Converse x Off-White Chuck Taylor 70 sneaker nog als fake bestempeld. Vandaag zijn er nieuwe afbeeldingen verschenen van een officiële follow-up van de samenwerking, en het betreft toch een Chuck 70-model.

Off-White neemt bij deze vervolgsneaker afscheid van het doorzichtige bovendeel va de eerste release in mei en gaat voor een meer traditionele aanpak met de Converse Chuck 70.

De voorvertoning toont een bovenwerk van wit canvas met de traditionele Off-White industriële stempel op elke mediale zijde. De tussenzool bevat contrasterende zwarte en witte strepen, uiteraard als knipoog naar het gebruik van geometrische branding door het modehuis. De beroemde zip-tie keert terug in de rode kleur en het paar sneakers wordt geleverd in een Off-White -doos.

Een vertegenwoordiger van Off-White heeft officieel bevestigd dat dit inderdaad het volgende deel van Converse x Off-White-lijn is, terwijl de geruchtenmodel vertelt dat de releasedatum mogelijk 8 oktober is.

Blijf op de hoogte bij ons voor meer informatie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

First look at the next Off-White x Converse Chuck 70, releasing on Oct. 8. 👍 or 👎?

Een bericht gedeeld door Sole Collector (@solecollector) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram