GIDS: Dit gereedschap moet een man in huis hebben

gereedschap

GIDS: Dit gereedschap moet een man in huis hebben

Of het nu om te bouwen is of om te repareren, dit gereedschap hoort elke man simpelweg in huis te hebben. Lees snel verder!

gereedschap

Soms moet je als man even je handen vuil maken. En hoe kan je dat beter doen dan met stevig gereedschap aan de slag gaan? Lekker iets in elkaar zetten, aanpassingen maken aan jouw huidige meubilair of uit noodzaak iets repareren. Wees voorbereid met dit gereedschap!

Natuurlijk, de één kan makkelijker met iets groots aan de slag gaan dan de ander. Sommigen hebben al moeite met de kleinste dingen. Het gaat nu echter vooral om even lekker bezig te zijn en je handen vuil te maken. Want laten we eerlijk zijn, als man moet je soms even met je handen bezig zijn. Je moet natuurlijk wel de juiste tools in huis hebben. Zo kan bijvoorbeeld een fatsoenlijke afkortzaag niet ontbreken. Maar wat kun je dan zoal ondernemen met deze hardware?

  • Meubels maken voor je mancave

Je bent bezig met het inrichten van je mancave, maar je mist iets. Je weet wat je zoekt maar je kunt het gewoon niet vinden bij de meubelzaak. Pak je gereedschap uit de kast en maak het zelf. Het maakt niet uit of het een kast is voor bierglazen of die speciale stoel, ga aan de slag en maak het precies zoals jij wil. Hiermee geef je direct jouw mancave een persoonlijk tintje. Neem wel de tijd, zorg dat je alles goed hebt (op)gemeten en haal de juiste materialen in huis.

  • Die nieuwe box ophangen

Je hebt eindelijk de box met dat geweldige geluid waar je al zolang naar op zoek was. Nu moet hij uiteraard wel op de perfecte plek komen te hangen. Dus haal die accuboormachine maar uit de garage, zoek naar de juiste plek en zorg dat die geluidsbox goed en stevig hangt. Dan kun jij maximaal genieten van die nieuwe films en lekkere beats.

doe het zelf gereedschap

  • Jouw eigen klerenkast maken

Tegenwoordig hebben wij als mannen nu eenmaal ook (heel) veel kleren en schoenen. Dat maakt onze kledingkast er niet meer overzichtelijk op, en het ideale alternatief is niet te vinden bij de interieurboer. De oplossing; zelf jouw ideale kast maken. Bouw gewoon een kast om je spullen heen in plaats van andersom. Zo weet je zeker dat je genoeg ruimte hebt voor je schoenen, kleding, jassen en overhemden.

Soms is het fijn om met je handen bezig te zijn, maar soms moet je ook toegeven dat een project te groot voor je is. Haal er dan iemand – een professional of ervaringsdeskundige  – bij en vraag of hij je kan helpen. Zo leer je wat praktische klustips bij en weet je zeker dat je eindigt met een mooi en uniek stuk.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram