Ricoh heeft zijn lichtgewicht Gr III Compact Camera onthuld

Ricoh Gr III Compact Camera

Ricoh heeft zijn lichtgewicht Gr III Compact Camera onthuld

De lichtgewicht Ricoh Gr III Compact Camera is onthuld en beschikt over een verbeterde lens, beeldsensor en imaging-engine. Ga jij de Ricos camera kopen?

Ricoh Gr III Compact Camera

Ricoh heeft zijn nieuwste toevoeging aan de GR-serie onthuld, de GR III. De serie staat bekend om het combineren van een klein frame met een grote APS-C-sensor. De laatste update tot heden? Die was in 2015, toen de Wi-Fi en NFC-mogelijkheden aan de camera werden toegevoegd.

Ricoh vertelde aan Engadget dat de nieuwe camera een “nieuw ontworpen lens, beeldsensor en beeldverwerkingsengine” heeft. Wat betekent dat voor de prijs? Weinig, want ondanks de upgrades behoudt de camera een concurrerende prijs.

De sensor is overigens de grootste upgrade, want die gaat van 16 MP naar 24,2 MP. Andere noemenswaardige toevoegingen zijn een USB-C-verbinding en een gloednieuwe software-interface.

De camera wordt begin 2019 uitgebracht, maar er zijn nog geen officiële cijfers bekendgemaakt rondom de eerdere genoemde “concurrerende prijs”. Stay tuned voor meer info over de Ricoh Gr III Compact Camera.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram