Coach lanceert met de ‘Platinum’ een nieuwe geur voor de zelfverzekerde man

Coach Platinum

Coach lanceert met de ‘Platinum’ een nieuwe geur voor de zelfverzekerde man

Coach Platinum is de nieuwe herengeur voor de zelfverzekerde man die van avontuur houdt. Ga jij de 100ml of 60ml kopen?

Coach Platinum

Dit najaar lanceert Coach een nieuwe herengeur met ‘Platinum’. Coach Platinum is geïnspireerd op een Amerikaanse roadtrip en belichaamt de avontuurlijke kant van de zelfverzekerde en energieke Coach man. Klinkt mooi, maar wij kunnen je in ieder geval vertellen, hij ruikt lekker!

De iconische skyline van New York, dient als achtergrond in de bijbehorende campagne van het Amerikaanse modehuis. Dat is natuurlijk bijzonder fraai, maar het belangrijkste is of het hier een lekker ruikende herengeur betreft. Wat kun je verwachten van deze parfum voor mannen?

DE GEUR

De nieuwe Platinum-geur opent met frisse geurnoten van Zwarte Peper Olie, Ananas en Jeneverbessen. Het hart onthult een onderscheidende mix van mannelijke, bloemige noten – Scharlei en Geranium, rijkelijk contrasterend met verfijnde houtsoorten – Cashmeran, Patchouli en Sandelhout en een verslavend lederachtig vanille-akkoord, waardoor een warme, sensuele en elegante ‘signatuur’ ontstaat.

Coach Platinum

Na eigen ervaring kunnen wij met zekerheid concluderen: de geur is fijn en geschikt voor elk moment van de dag. Of je nu naar kantoor, school of een date gaat, het luchtje is aanwezig, maar overheerst niet. Zeer prettig voor de neus!

DE INSPIRATIE

“Ik wilde een geur creëren die de elegante manier van leven weerspiegelde van de man die graag uit New York ontsnapt om daarna de unieke sensatie te voelen van het terugkomen in de stad.” – Bruno Jovanovic, parfumeur, Coach Platinum

DE GEURNOTEN
Top: Zwarte Peper Olie, Ananas, Jeneverbessen
Hart: Cashmeran, Scharlei, Geranium
Basis: Vanille Leder, Patchouli, Sandelhout

PRIJS INFORMATIE COACH PLATINUM
COACH Platinum, EDP – 100ml, € 85
COACH Platinum, EDP –   60ml, € 62

Officiële website

Coach Platinum

Post a Comment

#Volg ons op Instagram