MVMT horloges eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar

MVMT horloges

MVMT horloges eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar

’s Wereld snelst groeiende horlogemerk MVMT zal met ingang van oktober eindelijk ook in Nederland te koop zijn bij Horloge.nl. Welk MVMT horloge wil jij?

MVMT horloge

De horloges van MVMT, dat staat voor Movement, kennen een bijzonder verhaal. Mede te danken aan crowdfunding werd het eerste kapitaal binnen gehaald en konden de oprichters, Jake Kassan en Kramer LaPlante, het merk MVMT starten.

Een strak ontwerp, functioneel en een aantrekkelijk prijskaartje. Het is eigenlijk een wonder dat het MVMT horloge nu pas in Nederland verkrijgbaar zal zijn, want het nog altijd jonge merk bestaat al sinds 2013. In dat jaar besloten twee, destijds 22 jaar, oude studenten uit Santa Barabara, Californië via crowdfunding hun horlogemerk op te bouwen.

Het idee van het team achter deze moderne horloges is om de wereld wakker te schudden met innovatieve en betaalbare luxe horloges. De ontwerpen zijn zeer functioneel en minimalistisch vormgegeven, waarmee ze voor vrijwel iedere man en vrouw geschikt zijn om te dragen.

Nieuwe collecties van MVMT, die tweemaal per jaar worden uitgebracht, zijn verkrijgbaar in diverse (unisex) modellen. Uitgevoerd in onder meer populaire basic kleuren (zoals bijvoorbeeld volledig zwarte horloges met een zwart polsbandje), is het merk echt voor de go-getters onder ons. Tegenwoordig dragen bijna twee miljoen mensen over de hele wereld MVMT horloges

MVMT horloge kopen

Ben jij op zoek naar strak vormgegeven horloges, die geschikt zijn voor elk moment van de dag en passen bij elke outfit? Wil je graag een innovatief uurwerk en een duurzaam design? Bekijk dan snel de nieuwste collectie MVMT horloges en bemachtig jouw exemplaar.

Kies uit diverse mix & match polsbandjes en bepaal zelf hoe jij jouw favoriete horloge van dit Amerikaanse merk draagt. De brede MVMT-collectie beschikt over stijlvolle roségouden en pastel-varianten, maar ook over clean vormgegeven RVS-modellen voor zowel mannen als vrouwen.

Bestel vanaf oktober bij Horloge.nl al vanaf 95 euro jouw eigen MVMT horloge. Voor welke uitvoering ga jij?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram