GIVEAWAY: Shadow of the Tomb Raider is nu verkrijgbaar en wij geven een exemplaar weg

Shadow of the Tomb Raider

GIVEAWAY: Shadow of the Tomb Raider is nu verkrijgbaar en wij geven een exemplaar weg

De videogame Shadow of the Tomb Raider is nu verkrijgbaar en wij geven een exemplaar weg voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Doe snel mee!

Shadow of the Tomb Raider is het nieuwste deel in de veelgeprezen en bekroonde Tomb Raider-serie. De videogame is nu wereldwijd verkrijgbaar voor Xbox One-consoles, de PlayStation 4 en PC. En wij geven twee exemplaren weg.

Om de release van Shadow of the Tomb Raider te vieren, is een verbluffende lanceringstrailer hierboven uitgebracht, die meer laat zien van de emotionele reis die spelers moeten maken om het beslissende moment van Lara Croft te ervaren.

In Shadow of the Tomb Raider moet Lara een dodelijke jungle overleven, angstaanjagende grafkelders overwinnen en haar donkerste uur doorstaan. Terwijl ze zich haast om de wereld te redden van een Maya-apocalyps, verandert Lara in de Tomb Raider die ze voorbestemd was te worden.

De game is gemaakt door een team van ervaren Tomb Raider-ontwikkelaars bij Eidos-Montréal, in samenwerking met Crystal Dynamics. De game is nu beschikbaar voor Xbox One-consoles, waaronder Xbox One X, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows pc/Steam.

Win Shadow of the Tomb Raider voor PlayStation 4 of Xbox One

Wij geven twee exemplaren weg van Shadow of the Tomb Raider. Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘LARACROFT’ en je maakt kans op een exemplaar. Vermeld in je mailtje wel even of je PlayStation 4 of Xbox One speelt.

Succes!

Shadow of the Tomb Raider giveaway

Meedoen kan tot 27 september en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram