TRAILER: We maken eindelijk kennis met ‘Captain Marvel’ in actievolle preview

Captain Marvel trailer

TRAILER: We maken eindelijk kennis met ‘Captain Marvel’ in actievolle preview

De eerste trailer van Captain Marvel is eindelijk hier. Maak kennis met één van de krachtigste action heroes van planeet Aarde.

Maanden na Avengers: Infinity War, is de eerste trailer voor Marvel Studios’ Captain Marvel eindelijk hier. Academy Award-winnaar Brie Larson zien we in actie als het titelpersonage. De film moet medio maart 2019 in de bioscoop verschijnen.

Captain Marvel trailerDe eerste full-length trailer geeft ons een blik op Larson en haar cruciale rol in de Marvel Cinematic Universe. Het verhaal vertelt namelijk hoe Carol Danvers één van de krachtigste superhelden van de planeet werd.

Zich afspelend in de jaren negentig, zal Samuel L. Jackson trouwens terugkeren als een jongere Nick Fury, Agent of S.H.I.E.L.D. In de post-creditsscene van Avengers: Infinity War, zagen we natuurlijk hoe Fury vlak voor zijn verdwijning een soort beeper activeerde. Deze gadget toonde vervolgens het logo van Captain Marvel.

Deze oorsprongsfilm zal natuurlijk ook fungeren als een aanloop naar Avengers 4 en geeft fans een dieper inzicht in hoe Captain Marvel het hele universum zal moeten helpen in de strijd tegen Thanos.

Bekijk de trailer bovenaan en stay tuned voor meer filmnieuws.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Here’s your first look at the teaser poster for Marvel Studios’ #CaptainMarvel, in theaters March 8, 2019. @CaptainMarvelOfficial

Een bericht gedeeld door Marvel Entertainment (@marvel) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram