Nike onthult de gloednieuwe Air Huarache Grip sneakers

Nike Air Huarache Grip

Nike onthult de gloednieuwe Air Huarache Grip sneakers

De gloednieuwe Nike Air Huarache Grip sneakers verschijnen deze maand in de winkel. Ga jij deze nieuwe Nike Huarache sneakers kopen?

Nike Air Huarache Grip

Sinds het model begin jaren 90 in beeld kwam, is Nike’s Air Huarache geadopteerd door zowel sporters als liefhebbers van sneaker. Inmiddels zijn ze in een spervuur van kleurstellingen, collabo’s en hybride creaties verschenen. De nieuwste variant? Maak kennis met de Air Huarache Grip.

De eerste twee varianten komen in de uitvoeringen ‘Sail/Team Orange/White/Wolf Grey’ en ‘Black/Olive Canvas/Indigo Burst’. We zien een schoen met reeks progressieve designwendingen, waarbij de oversized kanten doek met vintage Huarache branding natuurlijk het meest opvalt. Dit lakentje is direct voor de nieuw ontworpen hoge sokachtige enkelkraag geplaatst.

Andere opvallende accenten zijn mini-swooshes en het woord “grip” op de heelcage-overlay. Hoewel de prijs nog moet worden bevestigd, zal de nieuwe Air Huarache Grip zijn debuut maken op 22 september via de online winkel van Nike.

Nike Air Huarache Grip

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram