TRAILER: Matthew McConaughey en Snoop Dogg schitteren in ‘stoner’ comedyfilm “The Beach Bum”

The Beach Bum trailer - Matthew McConaughey

TRAILER: Matthew McConaughey en Snoop Dogg schitteren in ‘stoner’ comedyfilm “The Beach Bum”

The Beach Bum is de nieuwste stonerfilm met Matthew McConaughey en Snoop Dogg. Ga jij de comedyfilm in de bioscoop checken?

Harmony Korine’s nieuwe film The Beach Bum heeft een trailer. Met Matthew McConaughey in de hoofdrol, is de comedyfilm bedoeld voor een echte chillsessie met je vrienden en een goede zak wiet.

In de film speelt McConaughey Moondog, de rebelse schurk die altijd leeft volgens zijn eigen regels. De film volgt zijn “hilarische tegenslagen” en wordt aangekondigd als een “verfrissend originele en subversieve nieuwe komedie.” Naast McConaughey bestaat de filmcast uit onder meer Snoop Dogg, Zac Efron, Martin Lawrence en Isla Fisher.

“Ik zou heel graag willen dat de film, wanneer deze wordt uitgebracht, wordt getoond in ruimten die blauw staan met marihuanarook,” vertelde Korine eerder, waarbij hij uiteenzette hoe hij hoopt dat het publiek The Beach Bum voor het eerst verorbert. “Het is mogelijk in sommige staten, zoals Californië, die deze drug hebben gelegaliseerd [voor medisch gebruik]. We hebben al ongeveer dertig kamers die hebben meedoen.”

Of we in Nederland een jointje kunnen opsteken in de lokale bioscoop is even afwachten, maar het kan natuurlijk altijd vooraf of na de film.

The Beach Bum trailer - Matthew McConaughey

Post a Comment

#Volg ons op Instagram