GIVEAWAY: Legendarische racegame V-Rally 4 is hier en jij kunt ‘m winnen

V-Rally 4 giveaway

GIVEAWAY: Legendarische racegame V-Rally 4 is hier en jij kunt ‘m winnen

De nu al legendarische racegame V-Rally 4 is hier en jij kunt een exemplaar winnen voor de PlayStation 4 of Xbox One. Voor welke ga jij?

Wie aan racegames denkt, denkt ongetwijfeld aan V-Rally. Wie heeft er vroeger niet met deze videogame gescheurd over smalle zandpaden en onverharde wegen? Ben je iets jonger en zegt de titel je niks, dan is dit je kans om de allernieuwste uitgave van dit ultieme autoracespel te winnen. V-Rally 4 is back!

Volgens Inside Gamer kunnen we concluderen dat V-Rally 4 min of meer dezelfde benadering hanteert van virtueel rallyrijden als z’n ‘voorgangers’. Waar oude V-Rally’s sterk leunden op een arcade-achtige stijl, daar beschikt V-Rally 4 wel over meer realisme als het gaat om het rijgedrag van de diverse auto’s. Met de joystick in de hand bemerk je mooi de verschillende rijstijlen.

De nieuwe racegame bevat meerdere disciplines, welke je mooi kunt zien in de trailer hierboven. Elke discipline biedt een eigen en unieke race-ervaring. Met spelstanden als Rally, Extreme Khana, V-Rally Cross, Buggy en Hillclimb wordt je uitgedaagd om jouw vaardigheden op de proef te stellen en nieuwe rijtechnieken aan te leren.

De Career-stand is terug, waarmee we de wereld kunnen rondreizen. Het doel? Kampioen worden in elke categorie natuurlijk. Daarvoor moet je races winnen, nieuwe voertuigen ontgrendelen en aanschaffen, ze verbeteren en keuzes maken over de manier waarop je je carrière wilt ontwikkelen.

Beslis je bijvoorbeeld om je te specialiseren in één discipline of ga je vanaf het begin alle disciplines tegelijk te lijf. Oh, je moet trouwens ook teamgenoten rekruteren (vertegenwoordigers, monteurs, ontwerpers, enz.) die van invloed zijn op je resultaten.

V-Rally 4 giveaway

Tracks

Er zijn in totaal 22 omgevingen met verschillende tracks. Zo kom je bijvoorbeeld asfalt, gravel, sneeuw en zand tegen. In 6 van die omgevingen – Monument Valley, Sequoia Park, Safari, Japan, Siberië en Maleisië – kun je zelf speciale stages maken.

Het wegennetwerk bestaat uit honderden kruispunten, welke je in de stage-generator kunt openen. Zo kun je duizenden tracks vormen naar wens. Het is natuurlijk onmogelijk om alle tracks uit het hoofd te leren, dus let goed op de aanwijzingen die je bijrijder geeft.

V-Rally 4 must-know-weetjes

De punten hieronder vormen de kern van de nieuwste V-Rally racegame, welke nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4 en Xbox One. Het spel verschijnt daarnaast op 25 september voor PC, waarna Nintendo Switch op een later tijdstip zal volgen.

  • V-Rally Mode: V-Rally’s Career-stand vormt het hart van de ervaring.
  • Quick race: Directe toegang tot alle content in de game (voertuigen en omgevingen), voor alle categorieën. De perfecte stand voor oefenrondjes en het testen van de verschillende voertuigen en hun rijgedrag.
  • Multiplayer: Online met maximaal 8 spelers, offline op een gesplitst scherm.
  • 22 omgevingen en Stage Generator: Tal van tracks en de mogelijkheid om in de Rally-stand op zelfgemaakte speciale tracks te racen.
  • Voertuigen aanpassen: In de Career-stand kun je je wagen compleet aanpassen en je eigen kleuren geven.
  • Meer dan 50 wagens: Verzamel legendarische klassiekers (zoals de Lancia Delta S4, Porsche Carrera SC Safari en Mustang Fastback) en moderne wagens (zoals  de Ford Focus RS RX, MINI John Cooper Works en Volkswagen Polo R WRC).

Win V-Rally 4 voor PlayStation 4 of Xbox One

Wij geven twee exemplaren weg van V-Rally 4. Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘RACEN’ en je maakt kans op een exemplaar. Vermeld in je mailtje wel even of je PlayStation 4 of Xbox One speelt.

Succes!

V-Rally 4 PS4

Meedoen kan tot 19 september en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram