Zag jij de YEEZY BOOST 700 VX Sample en adidas YEEZY Basketball Sneaker al?

YEEZY BOOST 700 VX

Zag jij de YEEZY BOOST 700 VX Sample en adidas YEEZY Basketball Sneaker al?

Heb jij de YEEZY BOOST 700 VX Sample en potentiële adidas YEEZY Basketball Sneaker al gezien?

YEEZY BOOST 700 VX

Twee gloednieuwe YEEZY sneakermodellen lijken afgelopen week online te zijn gelekt. Een sample met de naam YEEZY BOOST 700 VX en misschien wel de eerste echte basketbalschoen van YEEZY.

Het eerste nieuwe beeld dat is opgedoken lijkt een potentiële adidas YEEZY basketbal sneaker. Eind juli lekte West enkele eenvoudige schetsen van zijn toekomstige van YEEZY footwear – waarbij één van de illustraties een basketbalsilhouet betrof. Nu is er een nieuwe aanwijzing verschenen met betrekking tot de basketbalschoen van Kanye, in de vorm van een afbeelding .

Zoals te zien op de foto hieronder – rust desbetreffende schoen bovenop een BOOST-zool vergelijkbaar met die van de 350 V2. Het teengedeelte beschikt over designelementen van de YEEZY BOOST 700, met een enkelgedeelte dat doet denken aan de Desert Rat-schoen uit Season 6. Dit model lijkt een volledig zwarte uitvoering te zijn. Er is geen bevestigd woord over wanneer en voor hoeveel we deze een release zullen zien. Stay tuned dus voor meer informatie.

adidas YEEZY Basketball Sneaker

YEEZY BOOST 700 VX

Na een mogelijk eerste blik op het YEEZY-basketbalmodel, hebben we ook beelden van de YEEZY BOOST 700 VX, inmiddels geschonken aan rapper 6ix9ine.

Het bovendeel toont een sterk neongroene kleur, bovenop een volledig zwarte zooleenheid. De verschillen tussen dit exemplaar en de reguliere 700 merknaam bevinden zich aan de zijkant. Alhoewel de laterale branding in lijn blijft met eerdere modellen, zoals de 350 V2, heeft de getoond versie van de YEEZY BOOST 700 extra overlaypanelen en opvallende “700” branding in plaats van de meer industriële branding.

Of de 700 VX in de winkel komt is afwachten. Heb je trouwens al de officiële winkellijst gezien voor de YEEZY BOOST 700-restock van deze maand?

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

1/1 YEEZY 700’s for @6ix9ine manager gifted to him by Kanye. #YeezyTalkWorldwide

Een bericht gedeeld door Yeezy Talk Worldwide 🌎 (@yeezytalkworldwide) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram