BIOSCOOP DEAL: IJskoud Bier & Verse Burgers voor €1 bij knalfilm ‘Final Score’

Final Score Kinepolis bioscoop deal: bier & burgers €1

BIOSCOOP DEAL: IJskoud Bier & Verse Burgers voor €1 bij knalfilm ‘Final Score’

Bij de Kinepolis Bier, Burgers en Blockbuster-avond zijn bier & burgers maar €1 tijdens de knalfilm Final Score. Dit BBB bioscoopevenement is woensdag 12 september!

De keiharde actiefilm Final Score gaat deze op 27 september in première, maar is nu al eerder te zien in een exclusieve voorpremière. Bioscoopketen Kinepolis heeft op woensdag 12 september weer een heerlijke bioscoopavond voor ons: ijskoud bier en juicy burgers voor maar 1 euro per stuk! Bij welke vestiging zien we jullie?

Dat de speciale Bier, Burgers & Blockbuster-avond enorm populair is, dat is geen verrassing. Tijdens deze topavond genieten we niet alleen van koud getapt bier en verse hamburgers voor een euro, we kunnen direct genieten van de voorpremière van een gloednieuwe topfilm. Komende woensdag staat de spijkerharde actiefilm Final Score met Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) en Pierce Brosnan (James Bond) op het programma.

Synopsis

Een groep zwaarbewapende criminelen valt een stadion binnen tijdens een voetbalwedstrijd. Ex-soldaat Michael Knox (Dave Bautista) moet al zijn militaire skills inzetten om alle 35.000 supporters in veiligheid te brengen in slechts 90 minuten…

De film is trouwens opgenomen in het oude stadion van West Ham United. Tijdens deze Bier, Burgers en Blockbusteravond verloot bioscoop Kinepolis als bonus een echt West Ham United Sweatpack en T-shirts van The Hammers Shield.

Scoor dus snel je tickets en win!

Final Score Kinepolis bioscoop deal: bier & burgers €1

Kinepolis Bioscoop Deal: Bier, Burgers & Final Score

  • Kinepolis BBB Final Score
  • 12 september 2018
  • Start event: 19:30 uur
  • Start film: 20:00 uur
  • Tickets: € 11,-
  • Te zien in: Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Groningen, Schagen, Utrecht en Zoetermeer.

 

Naar welke Kinepolis-vestiging ga jij woensdagavond? Scoren is op deze avond in ieder geval een makkie; veel actie, ijskoud bier en lekkere hamburgers voor slechts € 1,- per stuk. Garantie voor een topavond samen met je vrienden of een goede kick-off met je elftal aan het begin van het nieuwe seizoen. Kom dus op 12 september naar Kinepolis en ervaar deze Bier, Burgers en Blockbuster -avond zelf.

Proost, mannen!

Final Score Kinepolis bioscoop deal: bier & burgers €1

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram