FESTIVAL: Muzikaal sprookjesbos Into the Woods opent komend weekend weer haar deuren

Into the Woods Festival 2018

FESTIVAL: Muzikaal sprookjesbos Into the Woods opent komend weekend weer haar deuren

Het muzikale sprookjesbos van Into the Woods Festival 2018 opent komend weekend haar deuren. Ben jij aanwezig bij dit spectaculaire festival in Amersfoort?

Into the Woods Festival 2018

Als september aanbreekt, dan weten zij die van een feestje houden: het misschien wel mooiste feestje moet nog komen. Het Amersfoortse bos lonkt aan het einde van de zomer namelijk en dit jaar zal het zonnetje waarschijnlijk goed schijnen. Ben jij klaar voor Into the Woods festival 2018?

Vrijdag 14 en zaterdag 15 september kunnen we de festivalzomer in absolute stijl afronden. Into the Woods festival vindt dan plaats op één van de mooiste locaties die Nederland rijk is. Midden in de bossen en in het hart van het land ligt namelijk het openluchttheater van Amersfoort, omringd door een schitterend historisch bos.

Dit bostheater biedt dient komend weekend als decor voor Into the woods Festival. Met artiesten uit binnen- en buitenland, dansende boskabouters en geuren van verse blaadjes uit de bomen kunnen we niet wachten om weer te verdwalen op de vele bospaden. Behalve de muzikale invulling, is er zoals altijd een overload aan spektakel dat al onze zintuigen zal laten prikkelen.

Krakkatak! Kom uit je hol, raak de draad kwijt en spin je dol. Een kolonie van blakende bosbewoners bouwt een oneindig labyrint waar menig mier hard op gaat. Aai die vis, lik die kikker en word één met het bos. Bereid je voor op numero negen; dit is Into the Woods!

 

Into the Woods Festival 2018 Tickets & Info

▬▬ TICKETS ▬▬

Ticket Friday [SOLD OUT] Tickets Saturday [SOLD OUT]

Op het moment van publiceren, zijn er nog vrijdagtickets verkrijgbaar via Ticketswap. Koop je ticket hier via Ticketswap

▬▬ INFO ▬▬

Datum: 14, 15 september 2018
Tijd: 12.00 – 00.00
Locatie: Bosbad, Openluchttheater, Amersfoort
Leeftijd: 18+

▬▬ VOLGEN ▬▬

Welcome to the Future
https://intothewoodsfestival.nl/festival/
http://www.facebook.com/IntotheWoodsFestival
https://www.instagram.com/intothewoodsfestival/

Into the Woods ADE 2018

Into the Woods gooit tijdens ADE voor de tweede maal het anker uit bij de NDSM-werf. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober wordt zij overladen met creativiteit, DJs en livebands als KiNK, Red Axes, Paula Temple, Roman Flügel, Meute en PillowTalk. De ticketverkoop is al op woensdag 25 juli om 20.18 uur  gestartvia www.intothewoodsade.nl.

Stay tuned voor meer info op MANNENSTYLE!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram