Karl Lagerfeld en Puma introduceren exclusieve capsule collectie

Karl Lagerfeld en Puma capsule collectie

Karl Lagerfeld en Puma introduceren exclusieve capsule collectie

Karl Lagerfeld en Puma introduceren een exclusieve capsule collectie, vol met sneakers, tux en meer. Ga jij de Karl Lagerfeld x Puma collectie kopen?

Karl Lagerfeld en Puma capsule collectie

Karl Lagerfeld heeft de krachten gebundeld met sportkleding en athleisure-merk Puma. Een ​​speciale capsulecollectie is op komst, inclusief een speciale versie van de Suede-sneaker ter ere van zijn 50-jarig jubileum.

De collectie bevat kleding voor mannen en vrouwen, waarbij wij mannen kunnen kiezen uit een slim-fit hoodie, bijpassende joggingbroek en logo-T-shirts. Accessoires zijn onder meer een rugzak, een schoudertas en een baseballcap-sport.

Meest opvallend zijn de twee paar unisex Suede sneakers die zijn geïnspireerd door de persoonlijke stijl van Karl Lagerfeld. De ontwerper staat bekend om zijn zwarte pakken en zonnebrillen, dus het paar sneakers repliceert de smokinglook met contrasterende zwart-witafbeeldingen..

Het tux-geïnspireerde setje schoenen is de moeite waard om te kopen, vooral als je stijl een casual/formele mash-up is. De collectie wordt wereldwijd geïntroduceerd op 19 oktober.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram