50 Cent lanceert champagnemerk ‘Le Chemin du Roi’

50 Cent lanceert champagnemerk ‘Le Chemin du Roi’

Hophop-legende 50 Cent heeft zijn nieuwe champagnemerk Le Chemin du Roi gelanceerd. Ga jij de champagneflessen van ‘Fifty’ kopen?

Le Chemin du Roi champagne 50 cent

Rapper en acteur 50 Cent is druk bezig geweest achter de schermen. Hij kondigde in april zijn eerste champagnemerk aan met Le Chemin du Roi. Het lijkt er nu op dat het product officieel is gelanceerd.

Le Chemin du Roi is Frans voor ‘The Path of the King’. 50 benadrukt het ‘koning’-element door elke fles van een 14-karaats gouden embleem te voorzien. Dit embleem is in de vorm van het koningschaakstuk. De collectie bevat naar verluidt een brut, rosé en blanc de blancs, maar alleen de rosé is tot nu toe gelanceerd met een prijskaartje van $ 350. De bubbels worden geproduceerd door Champagne Castelnau en verdeeld door Southern Wine & Spirits.

Alcohol en hiphop zijn al een tijdje verbonden. Het merk van 50 Cent belooft concurrentie voor de Armand de Brignac-champagne van Jay-Z, aangezien beide in de muziek-/champagne-niche bezig zijn. Armand de Brignac biedt overigens ook een brut, rosé en blanc de blancs.

Op zijn Instagram boog 50 Cent zich over de ‘king’-branding en kondigde hij aan dat de nieuwe champagne alleen voor winnaars is.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram