Eerste blik op Nike’s robuuste Air Max 270 Bowfin Hiking Sneaker

Nike Air Max 270 Bowfin Hiking Sneaker

Eerste blik op Nike’s robuuste Air Max 270 Bowfin Hiking Sneaker

Eerste blik op de Nike Air Max 270 Bowfin Hiking Sneaker. Ga jij de chunky sneaker kopen?

Nike Air Max 270 Bowfin Hiking Sneaker

Nike presenteert een nieuw wandelmodel sneaker, volledig in de hiking trend van dit moment. De schoen beschikt over de typische ACG- en vintage trail-details van het merk. Ontdek snel de 6 kleurstellingen waarin de Air Max 270 Bowfin allereerst verschijnt.

Net als andere Air Max 270’s voor deze, beschikt de Bowfin over welgevormd schuim met dubbele dichtheid voor een soepele overgang van hiel naar voorvoet, met een nieuw ontworpen Air Max 270-zool die betere impactabsorptie belooft. Met andere woorden, de sneaker is enorm comfortabel en geschikt voor lange wandelingen.

Het Bowfin-model toont qua uiterlijk contrasterende bandjes, opvallende tinten, verschillende soorten textuurgaas over de bovenzijde en naast elkaar geplaatste patronen – met uitzondering van de “Triple Black” colorway. De schoen trek je aan met een trekkoord en is afgerond met vlekjes op de tussenzool.

Er is nog geen release date en prijs bekend voor de Nike Air Max 270 Bowfin Hiking Sneaker, dus stay tuned voor meer info.

Nike Air Max 270 Bowfin Hiking SneakerNike Air Max 270 Bowfin Hiking SneakerNike Air Max 270 Bowfin Hiking SneakerNike Air Max 270 Bowfin Hiking Sneaker

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram