Bugatti’s nieuwe $5,8 miljoen Divo hypercar beschikt over 1.500 pk

Bugatti Divo

Bugatti’s nieuwe $5,8 miljoen Divo hypercar beschikt over 1.500 pk

Nieuwe Bugatti Divo hypercar kost $5,8 miljoen en  beschikt over  maar liefst 1.500 pk. Wat vind jij van dit nieuwe monster?

Bugatti Divo

Bugatti heeft zijn gloednieuwe hypercar aan het publiek onthuld tijdens het Pebble Beach Concours d’Elegance. Genaamd Divo, is de bolide gebaseerd op het chassis van de Chiron, maar is hij voorzien van een volledig nieuwe koolstofvezel carrosserie.

Omdat hij een steviger chassis heeft in vergelijking met de Chiron, en een toename van downforce heeft van 198 pond, is de topsnelheid beperkt tot 236 km/h. Hij bevat wel dezelfde W16-krachtcentrale als de Chiron, maar weegt 35 kilo minder – wat betekent dat de Divo acht seconden sneller de Nardo-testbaan aflegt.

De auto komt haal je binnen voor de lieve som van 5,8 miljoen, meer dan het dubbele van de basisprijs van de Chiron, die $ 2,7 miljoen kost. Als je de middelen hebt om de Bugatti Divo te kosten, dan heb je hoogstwaarschijnlijk pech. Er worden namelijk slechts 40 Divo’s gebouwd en ze zijn allemaal al gereserveerd.

Bugatti Divo

Bugatti Divo

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram