Johnnie Walker lanceert nieuwe Blue Label Ghost limited edition whiskey

Johnnie Walker Blue Label Ghost & Rare Port Ellen

Johnnie Walker lanceert nieuwe Blue Label Ghost limited edition whiskey

Johnnie Walker Blue Label Ghost & Rare Port Ellen is JW’s nieuwste limited edition whiskey. Een ware must-have voor de wiskyverzamelaar.

Johnnie Walker Blue Label Ghost & Rare Port Ellen

Na het lanceren van de Blue Label Ghost & Rare Brora vorig jaar, is Johnnie Walker nu terug met een gloednieuwe blend, genaamd Port Ellen. De nieuwe whisky maakt deel uit van de gelimiteerde serie speciale whisky’s van Blue Label en komt van de inmiddels gesloten distilleerderij Port Ellen.

Net zoals andere whisky’s voor de Blue Label reserve, is de Port Ellen rijk op het kleurenpalet en een waardevolle schat voor whiskykenners en -verzamelaars. Gebotteld met een ABV van 43,8%, is elk exemplaar individueel genummerd en gemarkeerd in verband met zijn beperkte beschikbaarheid en zeldzaamheid.

Volgens Diageo biedt elke editie in de Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare-serie ‘een vluchtige gelegenheid om te genieten van de diepte van het karakter van whisky’s afkomstig uit distilleerderijen waarvan de geest voortleeft in hun slinkende voorraad.’

In een commentaar op de speciale Blue Label ‘Ghost’ whisky verklaarde Johnnie Walker-meesterblender Jim Beveridge: “Deze whisky’s geven een fascinerende blik in een andere wereld en onderzoeken het unieke, onnavolgbare karakter van whisky’s van een klein aantal iconische, gesloten distilleerderijen, die iets heel bijzonder lenen aan elke druppel Johnnie Walker Blue Label “.

De Johnnie Walker Blue Label Ghost & Rare Port Ellen is vanaf oktober beschikbaar voor een geschatte verkoopprijs van ongeveer € 320,-.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram