Deze te gekke smartphone van Turing heeft drie displays, twee processoren en vier camera’s

Turing HubblePhone smartphone

Deze te gekke smartphone van Turing heeft drie displays, twee processoren en vier camera’s

De Turing HubblePhone beschikt over drie displays, twee processoren en vier camera’s. Wat lees het prijskaartje?

Turing HubblePhone smartphone

Ja, het prijskaartje bedraagt wel iets meer dan dat van de iPhone X. Maar daar krijg je wel een heleboel extra voor terug! De Turing HubblePhone is misschien wel het meest opvallende concept dat we de afgelopen tijd hebben gezien en lijkt zo uit de toekomst te komen.

Afgelopen jaar heette de ontwikkelaar van de HubblePhone nog Turing Robotics Industry, maar na het faillissement gaat het in Californië gevestigde bedrijf nu door het leven als Turing Space Industry. Of de smartphone gezien deze recente historie ooit het daglicht zal zien is nog maar de vraag, maar het concept is echt interessant en verdient zeker een nadere blik.

Als je de naam ziet, dan vraag jij je wellicht af wat een ruimtevaartbedrijf met smartphones te maken heeft. Dit zit ‘m in de naam van hun concept-smartphone; HubblePhone. De Hubble is natuurlijk een bekende ruimtetelescoop.

De Turing HubblePhone heeft een flip-telefoonontwerp, een soort oestermodel, met een bijna volledig scherm. De body heeft een “hoofddek” met een 11,81-inch 4K continu display. Dit strekt zich van voren naar achteren over een gebogen scharnier. Het geheel huisvest een gigantische 60-megapixel en 15x optische zoomcamera.

Turing HubblePhone smartphone

Het “bovendek” bestaat overigens uit twee afzonderlijke full HD-schermen aan de voor- en achterkant, elk groter dan 12,5 centimeter, en beschikt over drie 12-megapixelcamera’s.

De telefoon wordt aangedreven door de nog te verschijnen Snapdragon 855 met 8 GB RAM en tot 256 GB opslagruimte “per kaart”; het zijn in feite twee ultra-krachtige smartphones verbonden door het draaischarnier. De twee decks zullen ook hun eigen afzonderlijke batterijen hebben, 2.800 mAh voor de één en 3.300 mAh, voor het bovenste en tevens belangrijkste gedeelte.

De opvallende smartphone is met een prijskaartje van $ 2.749, een kleine € 2.500, zoals gezegd duurder dan de iPhone X. Hij zal niet voor juni 2020 op de markt komen, maar stay tuned voor meer nieuws.

Turing HubblePhone smartphone

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram