Duifhuizen heeft deze zomer alle reistassen, rugzakken én heuptassen die we nodig hebben

Duifhuizen zomercollectie 2018

Duifhuizen heeft deze zomer alle reistassen, rugzakken én heuptassen die we nodig hebben

De uitgebreide Duifhuizen zomercollectie 2018 heeft alle reistassen & rugzakken die we nodig hebben, inclusief een serie trendy heupassen!

Duifhuizen zomercollectie 2018

Voor menigeen is Duifhuizen natuurlijk allang geen onbekende meer. Toch weet dé koffer- en tassenspecialist deze zomer te verrassen. Zo vinden we in de uitgebreide zomercollectie 2018 bijvoorbeeld óók de momenteel enorm populaire heuptassen.

Kwalitatief, ruim en gevarieerd, zo kun je Duifhuizens’ aanbod – dat aansluit op de nieuwste trends – prima omschrijven. Van reiskoffers tot tassen, het assortiment biedt diverse bekende topmerken, zoals Ted Baker, Tommy Hilfiger, Samsonite, Rains en Eastpak.

Duifhuizen profileert zich al jaren als dé lederwarenspecialist en daarom ontbreken naast typische reisbagage, ook de klein lederwaren niet. Portemonnees, laptoptassen en andere accessoires. Wat er voor ons uitspringt? De toffe heuptassen en hele fijne reistassen. Ideaal voor die snelle city trip met vrienden of het vrouwtje.

Duifhuizen zomercollectie 2018

De collectie voor heren zal nooit aan veel verandering onderhevig zijn. Wij hebben als man zijnde nu eenmaal onze eigen stijl, vaak aansluitend bij ons karakter. Dit seizoen gaan we echter wel veel meer mannen zien in kleding met een print. Betekent niet alleen fraaie viscose overhemden met bloemetjes of patronen, maar ook (reis)tassen met een print.

Weekendtassen, reistassen op wielen of reistassen zonder wielen. Er is zat keuze om er voor te zorgen dat je de perfecte vakantie tegemoet gaat wat betreft bagage. En wat dacht je van altijd draagbare rugtassen, zoals de robuuste backpacks van The North Face? Of de wat meer fashionable en waterbestendige rugzak van Rains? De print is deze zomer echter de baas.

Duifhuizen zomercollectie 2018

Let deze zomer ook op de fanny pack a.k.a. crossbody bag, ofwel heuptas. Al veel te zien in de Nederlandse urban music scene, maar ook bij jou om de hoek. Mannen gaan deze tasjes dragen, zoals we 15 jaar geleden de messenger bags droegen.

Duifhuizen zomercollectie 2018

Over Duifhuizen

Duifhuizen is opgericht in 1953 en is één van Nederlands grootste aanbieders van tassen, koffers en klein lederwaren. Duifhuizen is inmiddels uitgegroeid tot een waarlijk begrip op het gebied van lederwaren en reisbagage in een groot deel van Nederland.

Door een intensieve samenwerking tussen de 26 winkels en de webshop, is het gehele Duifhuizen assortiment via beide kanalen te verkrijgen. Kijk voor het merkenoverzicht en de gehele collectie op duifhuizen.nl

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram