WONEN: In het interieur van dit Miami-appartement is een $1,5 miljoen kostende Pagani Zonda geïnstalleerd

WONEN: In het interieur van dit Miami-appartement is een $1,5 miljoen kostende Pagani Zonda geïnstalleerd

In het interieur van dit Miami-appartement is een $1,5 miljoen kostende Pagani Zonda geïnstalleerd als kamerscherm.

Ja, je leest het goed. In een appartement in Miami is een auto geïnstalleerd als room divider, die waarschijnlijk meer heeft gekost dan de woning van jou en je ouders samen. Welke bolide? De $ 1,5 miljoen kostende Pagani Zonda.

Geïnstalleerd als scheidingswand, kun jij je afvragen of dit het beste doel is voor deze zeldzame, vuurspuwende, 750 pk sterke Italiaanse raceauto. De eigenaar vond in ieder geval van wel, getuige de afbeeldingen van de woonruimte.

De raceauto pimpt het 8 miljoen dollar kostende appartement aan de oceaan natuurlijk wel, moeten we eerlijk toegeven. In plaats van zorgend voor verbrand rubber op de racebaan, zweeft de bolide potsierlijk tussen de hoofdslaapkamer en de woonkamer van het appartement.

Het werd geïnstalleerd door Artefacto Home Staging, dat een grote kraag inschakelde om het glimmende beest via de balkondeuren de flat in te tillen. Eenmaal binnen werd de auto geroteerd in een “custom aluminium- en koolstofvezelstandaard”, die was ontworpen als aanvulling op de aerodynamica van de auto.

Bekijk foto’s van de Pagani Zonda-divider en de rest van deze bijzondere Miami Condo hier. Welke sexy racewagen zou jij eigenlijk kiezen als scheidingswand?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram