TRAILER: Danny McBride speelt maniakale kidnapper in ‘Arizona’

Arizona Danny McBride trailer

TRAILER: Danny McBride speelt maniakale kidnapper in ‘Arizona’

Danny McBride speelt in Arizona een maniakale kidnapper. Ga jij de donkere en gewelddadige komediefilm in de bioscoop kijken?

De film Arizona is het nieuwste project van komiek & acteur Danny McBride (This Is the End). De allereerste trailer voor de donkere comedy is vandaag onthuld en belooft een fraai staaltje waanzin.

Bestempeld als een duistere komedie, zal McBride in de film een maniakale ontvoerder spelen. Hij ontvoert namelijk zijn onroerendgoedagent, tijdens de huisvestingscrisis van 2009. De gouden bergen die hem door haar werden beloofd bij aankoop van zijn woning, zijn als sneeuw voor de zon verdampt en hij eist gerechtigheid.

Geregisseerd door Jonathan Watson, zien we verder een cast met Luke Wilson (Idiocracy), Kaitlin Olson (It’s Always Sunny in Philadelphia), David Alan Grier (The Carmichael Show) en Elizabeth Gillies (Dynasty).

Check de film binnenkort in de bioscoop en bekijk de trailer bovenaan. De officiële synopsis van Arizona lees je hieronder:

Cassie (Rosemarie DeWitt, La La Land) is een makelaar in onroerend goed en een alleenstaande moeder die moeite heeft om alle eindjes aan elkaar te knopen tijdens de huisvestingscrisis van 2009. Haar problemen gaan van kwaad tot erger wanneer de ontevreden cliënt Sonny (Danny McBride) gewelddadig Cassie’s baas confronteert, om vervolgens Cassie te ontvoeren. De ene waanzinnig slechte en bloederige beslissing volgt hierna na de andere. Alles loopt volledig uit de hand in deze explosieve actiekomedie.

Arizona Danny McBride trailer

Post a Comment

#Volg ons op Instagram