TRAILER: Jonah Hill & Emma Stone in surrealistische Netflix-serie ‘Maniac’

Netflix Maniac trailer

TRAILER: Jonah Hill & Emma Stone in surrealistische Netflix-serie ‘Maniac’

Jonah Hill & Emma Stone in surrealistische Netflix-serie Maniac. Bekijk nu de trailer van de nieuwe serie!

We zagen ze natuurlijk eerder al op romantische wijze samen in de klassieke comedyfilm Superbad. Nu zijn acteur Jonah Hill en actrice Emma Stone echter opnieuw samen te zien, en wel in de nieuwe Netflix-serie Maniac. Omcirkel 21 september maar alvast in de agenda.

De serie bestaat uit 10 afleveringen, waarin we Annie Landsberg (Stone) en Owen Milgrim (Hill) volgen. Ze ontmoeten elkaar als deelnemers aan een wetenschappelijk proefprogramma, waar ze beide aanwezig zijn naar aanleiding van de belofte van permanente genezing voor hun problemen.

Dr. James Mantleray (Justin Theroux) belooft zijn patiënten namelijk dat “de geest kan worden opgelost”, net als een willekeurig probleem. Als de twee vervolgens een testkamer binnengaan die op hol slaat, worden de twee als koppel door verschillende levens en universums geslingerd. Van een wereld in Game of Thrones-stijl tot een alledaags leven in een buitenwijk, de twee blijven elkaar vinden, maar het is onbekend of ze ooit weer kunnen terugkeren naar de realiteit.

Bekijk de trailer bovenaan en check de serie vanaf 21 september.

Netflix Maniac trailer

Post a Comment

#Volg ons op Instagram